AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R
CHRİSTOPH DAUM ARAMIZDA

<p> Daum dış transferde tüm sorumluluğun kendisinde toplanmasını istedi.

Fenerbahçe'nin prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Christoph Daum'un şartı var. Alman hoca, başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede Sarı-lacivertli takımdaki oyuncular hakkında bilgi alırken yabancı oyuncu transferinden ise tek yetkinin kendisine ait olmasını istedi. Daum'un özellikle Fenerbahçe'den problemli olarak ayrılan Arjantinli yıldız Ariel Ortega ile maddi sorunları nedeniyle Sarı-lacivertli takımı bıraktığını açıklayan Serhat'ın mutlaka takımda kalması gerektiğini söyledi. Ortega'nın kendisi döneminde sorun olmayacağını belirten Alman hocanın Serhat'ın da ikna edilip yeniden takıma kazandırılması gerektiğini belirtti.

CEYHUN ARADIĞIM GOLCÜ

Daum, yönetime Avrupa kulüplerinin transfer listesinde yeralan Rüştü'yle ilgili olarak da "Takımda kalsa da olur, kalmasa da. Benim için bir problem değil" dediği ileri sürüldü. Alman hoca sezon sonunda sözleşmesi sona eren kaptan Ümit Özat'la hemen mukavele yenilenmesini isterken Johnson'un da mutlaka kalması gereken oyuncular arasında saydı. Mirkoviç konusunda ise yönetime "olsa da olur, olmasa da olur" raporu veren Alman hoca, "Ceyhun'un ise mutlaka kalmalı. İdealimdeki bir oyuncu tipi" dedi.

TAM YETKİ VERİLDİ

Gelecek sezon için yönetime şampiyonluk sözü veren Daum, ayrıca transferlerde de bütün sorumluluğun kendisinde olması talebinde bulundu. Tecrübeli teknik adam kendi istediği 3 Alman oyuncunun yanısıra diğer yabancı futbolcurın tranfserlerindeki tüm kararların kendi isteği doğrultusunda yapılmasını şart koştu.

ORTEGA sorun olmaz

Daum, Fenerbahçe'den huzursuzluğunu bahane ederek ayrılan Ortega'nın geri dönmesini istedi.

Prensipte anlaşmaya varılan Daum yönetime verdiği raporda Fenerbahçe ile 4 yıllık mukavele imzalayan ancak devre arasında Türkiye'de huzursuz olduğunu dile getirerek ülkesi Arjantin'e geri dönen Ortega'nın tekrar Sarı-Lacivertli takıma kazandırılmasını istedi. Alman hocanın Arjantinli yıldızı ikna edebileceğini ancak son çare olarak gelmemekte ısrar etmesi halinde ise bu oyuncunun yerine süper bir yıldızı Fenerbahçe'ye getirebileceği mesajını da verdi. Fenerbahçe yönetimi daha önce bu ay sonuna kadar satmayı planladığı Arjantinli yıldız Ariel Ortega'nın transferini teknik direktör Christoph Daum'dan gelen bu istek doğrultusunda şimdilik askıya aldı.

Rebrov'dan gol şov

Fenerbahçe, İstanbulspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Antrenmanda, dar alanda ve yarı sahada yapılan çift kale maçlarda Ukraynalı futbolcu Rebrov, attığı goller ve performansıyla dikkati çekti. Çift kale maçta Volkan, Johnson, Ümit, İsmail, Kemal, Tuncay ve Rebrov'dan oluşan mavi takım, Recep, Mirkoviç, Cem, Ali Güneş, Hakan, Erhan ve Beschastnykh'in olduğu yeşil takımla 5-5 berabere kaldı. Mavi takımın gollerini Rebrov 2, Ümit, Kemal, İsmail atarken, yeşil takımın golleri Erhan 2, Ali Güneş, Beschastnykh ve Cem'den geldi.

 
Gençler'i yenersek Şampiyonuz
Cordoba, Pazar günü Ankara'dan 3 puanla dönmeleri halinde mutlu sona ulaşacaklarını iddia etti.
BALiÇ'e başarılı operasyon yapıldı
TRABZON atakta
Acı ama gercek!
Grekocular tam gaz
Antrenör Pirim, Avrupa Şampiyonası'nda tüm sıkletlerde madalya beklediğini söyledi.
SAĞLAM'ın hedefi Avrupa'da başarı
RİZE'de Vestel alarmı
Nets, Dallas'ı süpürdü
New Jersey, rakibini 2. uzatmada devirerek konferans finaline yükseldi. NBA konferans yarı finalerinde New Jersey Nets, deplasmanda 2. uzatma sonunda Boston Celtics'i 110-101 yenip seride durumu 4-0'a getirerek rakibini kupanın dışana süpürerek konferans finallerine yükseldi. 1. uzatma sonunda galibiyete çok yaklaşan Boston Celtics, Paul Pierce'in 3 sayılık atışı kaçırması üzerine skor 97-97'de kalınca 2. uzatmaya geçildi. Celtics'de Pierce 27 sayı, 10 ribaundla en başarılı istatistiği yakaladı.
Juventus Real Madrid
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ikinci çeyrek finalist bugün belirleniyor. Şampiyonluğun en büyük iki favori takımı Juventus ile İspanyonlların güçlü takımı Real Madrid, Torino'da karşı karşıya geliyor. İlk maçta rakibini 2-1 ile üstünlük sağlayan Real Madrid maç öncesi az da olsa avantajlı durumda. Figo, Ronaldo, Zinade ile Nedved, Del Piaro gibi yıldızların kıyasıya mücadelesine sahne olacak maç 21.45'de başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak. Ligin final karşılaşması ise 28 Mayıs Çarşamba günü İngiltere'nin Manchester kentindeki Old Trafford Stadı'nda oynanacak.
14 Mayıs 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED