|
|
|
KARTAL DOBRA DOBRA

Siyah-Beyazlılar, zorlu deplasmanda Kaan Dobra'nın iki golüyle 3 puanı kazandılar. Ronaldo'nun
penaltısını kaleci Gökhan kurtardı.
LOKMAN KÖSE
Lider Beşiktaş şampiyonluk için gün sayıyor. Zorlu başkent deplasmanında 3 puanla dönen Siyah-Beyazlı takım ligin bitimine 2 hafta kala en yakın rakibi Galatasaray'ın 5 puan önünde şampiyonluk ipini göğüslemek için bir puana ihtiyacı var. Beşiktaş, 3 sezondur Ankara'da yenemediği Gençlerbirliği karşısında maça hızlı başladı. Siyah-Beyazlılar maçın başlarında kazanılan penaltıyı Ronaldo ile gole çeviremedi. Beşiktaş, aradığı golleri, Kaan Dobra'nın 1'i serbest vuruştan olmak üzere 2 güzel şutuyla buldu. Gençlerbirliği ise maçın başında kontrolsüz ataklarla gol ararken, 35. dakikada Thomas'ın kırmızı kartla oyun dışı kalmasından sonra, hücumda daha fazla çoğalarak, beklediği gole 41. dakikada Ahmet Hassan'la kavuştu.
LUCESCU: İstediğimizi aldık
Beşiktaş Teknik direktörü Lucescu, Gençlerbirliği karşısında iyi oynamadıklarını ancak kazanılan 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi. Artık ligde iyi oynamanın gerekli olmadığını belirten Rumen Hoca, "Hiç kimse şuanda iyi futbol beklemesin. Futbolcularımda stres var. Son maçlara girdik ve karşılaşmalardan bizim için gerekli olan skoru alıyoruz." dedi. Galatasaray maçından enaz 1 puan aldıkları takdirde şampiyonluğu ilan edeceklerini söyleyen Lucescu, "Şampiyonluk kesinleşmeden şampiyonuz diyemeyiz. Düğümü G.Saray maçı çözecek" diye konuştu.
|
 |
|
Yanal'ın hediyesi
|
Kartal'a şampiyonluk vizesi
|
|
 |
|
Revivo işe yaradı
|
Vurd(a)um duymaz
|
|
|
ASLAN DAHA
NE YAPSIN!
Galatasaray, Ali Sami Yen'de Lukunku, Ümit Karan ve Ergün'ün golleriyle farka gitti
Çile Kanaryam çile
Ev sahibi ekibin gollerini Cenk ve Bushaj attı. Faruk'un bir şutu direkten döndü.
Büyük Halk Yürüyüşü bugün
19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik Spor Bayramı münasebeti ile spor teşkilatı Türkiye genelinde bügün yürüyüş ve koşu gerçekleştirecek. Tüm Türkiye'de "Ata'ya saygı ve Büyük Halk Yürüyüşü" saat 11.00'da başlayacak. Gençlik ve Spor İstanbul İl Müdürü Tamer Taşpınar, yürüyüşün Mecidiyeköy'de başlayıp Taksim Atatürk Anıtı önünde sona ereceğini açıkladı.
POTA'da
son tango
Galatasaray ile Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımları, Türkiye Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi 4. ve son maçında yarın karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 16.15'de başlayacak maçı Mustafa Can-Mehmet Keseratar hakem ikilisi yönetecek. Karşılaşmayı kazanacak taraf yarı finale yükselerek, Efes'in rakibi olacak.
|
|
|
|