AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

Diyarbakırspor işi ciddi tutuyor

Kendi sahasında Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Diyarbakırspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ümit Kayıhan, Ankaragücü maçının geride kaldığını, artık evlerinde oynayacakları Gaziantepspor maçını düşünmek zorunda olduklarını belirterek, "Ligde halen puan veya puanlara ihtiyacımız var. Bu nedenle hafta sonu oynayacağımız maç bizim için büyük önem taşıyor. Futbolcularımla yaptığım toplantıda Ankaragücü maçında düştükleri hataya düşmemeleri için uyardım" dedi.


GİRAY BULAK Denizlispor'da

Denizlispor'da Rıza Çalımbay'ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlüğe, Giray Bulak getirildi. Kulüp başkanı Mustafa Baysal, Bulak ile yaptıkları görüşmede anlaşmaya vardıklarını söyledi. Baysal, "Kongrede yeniden seçilmemiz halinde 1 yıl daha Bulak ile çalışacağız. Giray Bulak, akademi mezunu bir teknik direktör. Ersun Yanal örneğinde de görüldüğü gibi akademi mezunu hocalar başarılı bir çizgi yakaladı. Bu nedenle Bulak'ı tercih ettik" dedi.


Samsun hakkını alamıyor

Samsunspor Teknik Direktörü Sakıp Özberk, ''Son zamanlarda sergilediğimiz oyunun hakkı, aldığımız skorlar değil'' dedi. Özberk, ligde rahatlamaları için en az 3 puana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Son zamanlarda oynanan futboldan memnun olduğunu ve Samsunspor'un çok başarılı maçlar sergilemeye başladığını belirten Özberk, "Elazığspor kritik bir durumda. Bunun için etkili oynayacaktır. Ama bizim de puana ihtiyacımız var. Oynayacağımız son maçlar kritik olduğu için bu maçlardan önce puan alarak yerimizi garantilememiz gerekiyor'' diye konuştu.


SİVASSPOR'da HEDEF 4 maç =12 puan

İkinci Futbol Ligi A Kategorisi'nde zirve mücadelesi veren Sivasspor'un basın sözcüsü Mehmet Gürbüzer, bundan sonra oynayacakları 4 maçtan 12 puan alarak, Süper Lig'e çıkacaklarını savundu. Gürbüzer, lider Konyaspor karşısında iyi bir futbol sergilediklerini ve kendileri için çok önemli olan 1 puan aldıklarını belirterek, takımlarının maçın büyük bölümünde 10 kişi oynamasına rağmen "aslanlar'' gibi mücadele ettiğini ifade etti. Gürbüzer, "Kalan 4 maçtan 12 puan alarak, Süper Lig'e merhaba diyeceğiz" dedi. Gürbüzer, Hafta sonu oynayacakları Yimpaş Yozgatspor maçına tüm hızıyla hazırlandıklarını sözlerine ekledi.


ÇAYKUR RİZESPOR galibiyete kilitlendi Hafta sonu Gümüşhane Doğanspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da, futbol şube sorumlusu Osman Avcı, beraberliğin iki takıma da yaramayacağını söyledi. Avcı, "Bu maçta galibiyetin dışında alacağımız bir sonuç, Süper Lig yolunda bize büyük bir avantaj kaybettirecek. Her iki takımın da ligde bir hedefi var. Maçın berabere sonuçlanması iki takıma da yaramayacak'' dedi.

Bursaspor'u korku sardı

Üst üste kaybedilen puanlar Yeşil-Beyazlıları ateş hattının içine itti. Bursaspor Basın Sözcüsü Şükrü Akyollu, Malatyaspor'a 4-2 yenilerek kümede kalma yolunda önemli bir avantajı yitirdiklerini belirterek, "Bir türlü istediğimiz çıkışı yakalayamadık'' dedi. Son 5 haftaya girilirken ligde kopmalar olmaya başladığını anlatan Akyollu, "Maalesef, bir türlü tehlikeli bölgeden uzaklaşamadık. Önümüzde çok zor 5 maç var. Kümede kalma yarışı, bizim de aralarında bulunduğumuz son 4 takım arasında geçecek. Kalan maçlarda çok dikkatli olmalıyız. Puan kaybına tahammülümüz olmadığı gibi, diğer takımların da alacağı sonuçlar ligdeki konumumuzu belirleyecek" diye konuştu.


MALATYA, Ziya Doğan ile nikah tazeledi

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Teknik Direktör Ziya Doğan ile 2 yıllığına yeniden anlaştıklarını söyledi. Tanrıverdi, Doğan ile birlikte hedefin takımın yeniden yapılandırılması olduğunu bildirdi. Tanrıverdi, "Teknik direktörümüz, yeni dönemde Malatyaspor'un büyük hedefler için yapılanmasını öncelikle ele alacak. Bu konuda mutabık kaldık. Önümüzdeki sezon için büyük hedeflerimiz yok. Ancak bu süreçte, daha büyük hedefler için mücadele edecek takımın altyapısı oluşturulacak" dedi.



30 Nisan 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED