T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

G Ü N D E M

Türk Hava Yolları'nda yeni dönem başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Genel Müdürlüğü'nden,Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürlüğü'ne atanan Abdurrahman Gündoğdu, dün, görevi selefi Yusuf Bolayırlı'dan devraldı.

Gündoğdu'yu, dünden geçerli olmak üzere Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu üyeliğinden emekliye ayrılan Yusuf Bolayırlı, makam odasının kapısında karşıladı. Bolayırlı'nın "Hoş geldiniz, hayırlı olsun" diyerek karşıladığı Gündoğdu ise Bolayırlı'ya bugüne kadar yaptığı hizmetleri için teşekkür etti. Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kozlu, Genel Müdür Abdurrahman Gündoğdu ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Gazetecilerin görüşme ve fotoğraf çekme isteklerin kabul etmeyen Gündoğdu, THY Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından, vesikalık fotoğraf göndermekle yetindi.

Bolayırlı'nın stajyeri...

1961 Düzce doğumlu olan Abdurrahman Gündoğdu, 1984 yılında İTÜ Makine Fakültesi Uçak Mühendisliği Bölümü'nden yüksek lisans aldı. Gündoğdu, bu okul öğrencisiyken, Genel Müdür Yardımcılığı'nı Yusuf Bolayırlı'nın yaptığı THY'nin Atatürk Havalimanı'ndaki Teknik Bakım Hangarı'nda staj yapmıştı. Uludağ Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışan Gündoğdu, daha sonra sırasıyla Advanced Innovative Technology (ABD), Kale Kalıp A.Ş proje mühendisi, Arçelik A.Ş AR-GE Mühendisi, İstanbul Ulaşım A.Ş Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

  • SIRRI BIYIK



  • 18 Şubat 2003
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Reklam Tarifesi
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED