AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Alevi gençler perişan!
Alevi toplumunun için için kaynadığını belirten Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, "Alevi gençleri çok perişan durumda; bar ve uyuşturucu bataklıklarındalar; hatta geniş çapta diğer dinlere kayma var" dedi.

Çalışan anne vicdan azabı çekiyor
Çalışan annelerin ortak sorununun çoçuklarına yeterli zaman ayıramamak olduğunu söyleyen Prof. Dr. Tarhan , çocukla geçirilen zamanın kalitesinin, sürenin uzunluğundan daha önemli olduğunu kaydetti.

Kadrolu imam sıkıntımız var

Kültür ve turizmde diriliş hareketi başlattık

BDDK'da personel krizi
BDDK'nın, İŞMER'den satın aldığı temizlik hizmetleri de sorun oldu. Başbakanlık, İŞMER personelinin gizli bilgilere ulaşabileceği gerekçesiyle, İŞMER'den hizmet alımının durdurulmasını istedi.

Düz liseye gecenler 4 yıl daha okuyacak
Geçtiğimiz yıl hazırlık sınıfı olan liseler ile Anadolu lisesi türü okullarda okuyan ancak hazırlık sınıfını geçemeyen öğrenciler düz liselere geçmeleri halinde liseye yeni gitmiş gibi 4 yıl eğitim alacak.

Geleceğin teknoloji üssü
"Ulusal Nanoteknoloji Merkezi", Bilkent Üniversitesi'nde 30 milyon YTL kaynakla kuruluyor. Nanoteknoloji ulaşım, iletişim, sağlık, gıda, giyim gibi yaşamın her alanına ilişkin ürünler geliştirmeyi hedefliyor.

Er: El Kaide operasyonu Türk istibaratının eseri
Emniyet Sözcüsü Er, operasyonun, "Sadece Türk istihbarat birimlerinin müşterek çalışmasıyla yapılan bir operasyon" olduğunu belirterek, "Yakalanmasalardı eylemlerinden sonra Avrupa'ya kaçacaklardı" dedi.

Şehitlerin ardından gözyaşı
Tunceli'ndeki saldırıda şehit düşen Onbaşı İdris Güler ile er Veli Altın gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehit yakınları ve törene katılan vatandaşlar teröre lanet yağdırdı. Yaralı bir asker de dün şehit oldu.

Doğu'da daha onlarca Fatma hemşire var
Dr. Koray Toker, "Yüksekova'da onlarca Fatma hemşire, neredeyse hiçbir demirbaş teçhizat olmadan köylerde çalışıyor. Onbinlerce insana çok zor koşullar altında hizmet götürüyoruz"dedi.

Akdağ: Sağlıkta kalite, hekim sayısının artmasına bağlı
Kocaeli'nin sağlık sorunlarının tespit edilmesi için bu ile giden Bakan Akdağ, "Ülkemizde sağlık hizmetinin kalitesinin artması için mutlaka hekim sayısının artması gerekiyor" dedi.

'Taksit taksit' tatilci olduk
Turizm acentalarının ve tatil beldelerindeki otellerin sunduğu taksit imkanları herkesi tatilci yaptı. Eskiden yalnız yüksek gelirli ailelerin hayatında yer alan tatil , şimdilerde orta gelirli insanların da tercihi.

JET SKİLERE SINIRLAMA
Kültür Bakanlığı bir genelgeyle, jet-ski, sürat motoru, paraşüt teknesi gibi deniz araçlarının, kıyıdan en az 200 metre mesafede kullanılabileceğini valiliklere bildirdi.

LPG istasyonunda çıkan yangın ucuz atlatıldı

Alman vatandaşlığını kaybeden Türklere çağrı
1 Ocak 2000 tarihinden sonra yeniden Türk vatandaşlığına geçerek Alman vatandaşlığını doğrudan kaybeden Türklerin, kolaylaştırılmış oturma izni alabilmeleri için 31 Ağustos'a kadar başvuru yapmaları isteniyor.

Bıyığından günde 100 dolar kazanıyor

Kısa kısa..



13 Ağustos 2005
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED