AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
T E L E V İ Z Y O N
Tartışma AB ile başlıyor

Bundan böyle gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'nun sunumuyla yoluna devam edecek olan İskele Sancak programı, Türkiye'nin Avrupa Birliği macerası ile sezonu açıyor.

Tartışılmayanı tartışan, konuşulmayanı konuşan Türkiye'nin tartışma klasiği" sloganıyla yola çıkan ve Ahmet Hakan Coşkun'un ardından M. Akif Beki'nin sunumunu devraldığı, ancak Beki'nin Başbakan'ın Basın Danışmanlığı görevine getirilmesi nedeniyle, sunucu koltuğu boş kalan İskele Sancak, bundan böyle gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'yla yoluna devam ediyor. Ekranların en uzun soluklu tartışma programlarından biri olan ve adı Kanal 7'yle özdeşleşen İskele Sancak, gündemdeki konuların tüm açıklığıyla ele alınması açısından, tartışmanın özgür platformu olarak bilinen bir yapım. Yeni dönemde de hararetli tartışmalara, aydınlatılmayı bekleyen konulara sahne olacak olan İskele Sancak'ın bu hafta ekrana gelecek ilk bölümünde 3 Kasım müzakereleri ve Avrupa Birliği ile ilişkiler konuşuluyor. Türkiye'de yaşanan heyecan, restin ardından gerilen ipler ve gelişmelerin perde arkası hikayelerinin konuşulacağı programda, bu tarihi günde neler olup bittiği ve yapılan doğru çıkışlarla Türkiye'nin Avrupa notasının nasıl çizildiği de merceğe alınıyor. Mustafa Karaalioğlu konukları Cengiz Aktar ve Onur Öymen'le 3 Kasım müzakeleri ve Türkiye'nin stratejisini değerlendirirken, bundan sonra da Türkiye'nin nasıl hareket etmesi gerektiği konusunu da masaya yatırıyor.
[23.15/KANAL 7]


İlk gün, ama ne gün!

Jake Hoyt, Los Angeles polis merkezine yeni atanmış bir çaylaktır. Meslekte 13 yıllık deneyimi bulunan dedektif Alonzo Harris'in seçkin memurlardan oluşan ekibinde görev yapmak için yanıp tutuşmaktadır adeta. Harris, Hoyt'a bir teklif götürür: Tam bir gün boyunca ekipte yer alması ve başarılı bulunması halinde, sınıfı geçmiş sayılacaktır. Kovalamacalar ve çatışmalarla dolu gün ilerledikçe, Hoyt farkeder ki; Harris, aslında gözünde büyüttüğü kadar başarılı bir polis değildir; aksine, doğru ve yanlış arasındaki farkı iyiden iyiye unutmuştur. Dahası, sokaklarda kendi adaletini çarpık yollarla sağlamaya çalışan bu kıdemli dedektif, Hoyt'u denemekte falan da değildir. Genç polis, kötü bir kumpasa kurban gitmekten kurtulmanın yolunu bulmak zorunda kalır. Jake, gerçekten de sıkı bir "ilk gün" geçirmektedir Los Angeles sokaklarında... Film, eleştirmenlerin büyük kısmına göre, 'mesleklerini farklı tatbik eden, ama beraber çalışmak zorunda kalan iki polis' şablonunu yalnızca aksiyon şablonuna yaslanmadan anlatmayı deniyor.

İLK GÜN

Orj. Adı: Training Day Yön: Antoine Fuqua Oyn: Denzel Washington, Ethan Hawke, Scott Glenn, Tom Berenger
SHOW / 00.00


İftar Zamanı

Reha Yeprem'in sunduğu İftar Zamanı'na Prof. Dr. Nazif Gürdoğan konuk. İftar Kültürümüz ve Ramazan sohbeti gerçekleştirilecek programın konuk sanatçısı ise Sami Savni Özer.
[16.20/SAMANYOLU]

Eyüp Sultan'da iftar

Ramazan ayının hoş telaşı Eyüp Sultan'dan canlı yayınla ekrana geliyor. Şoray Uzun'un sunduğu programa Mustafa Demirci ve Prof. Dr. Cevat Akşit konuk. Tasavvuf müziğinin yeralacağı programda sıcak bir sohbet de yeralacak.
[17.00/KANAL 7]

Sultanahmet'ten

Erkan Tan'la Sultanahmet'ten programının bugünkü konuğu ünlü sunucu Metin Uca. Renkli ve espirili kişiliği ile herkesin beğenisini kazanan Metin Uca, Erkan Tan'la Ramazan ayı üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştiriyor.
[18.15/TV8]

Eyüp Sultan'da Sahur

Süleyman Çobanoğlu'nun sunduğu Eyüp Sultan'da Sahur'a MÜ İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz konuk oluyor. Programda keyifli bir sohbet gerçekleştiriliyor.
[03.30/KANAL 7]


FİLMLERDEN SEÇMELER

Seni Koca Yalancı
Piyasanın en acımasız ve en kurt film yapımcılarından Marthy Wolf, 14 yaşındaki Jason Shepherd'ın okulda kaleme aldığı bir yazıyı çaldığında, Jason ve en iyi arkadaşı Kaylee için yapılacak tek bir şey kalmıştır; Los Angeles'a uçmak ve gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlamak. Artık büyük an gelmiştir. Gençler, Marthy Wolf ile ödeşme zamanı için hazırdır.
Orijinal Adı: Big Fat Liar Yönetmen: Shawn Levy Oyn: Frankie Muniz, Amanda Bynes Türü: Macera / Komedi
TRT 1 / 19.55

Aşk ve Para
Florida'da Glades Cezaevi'nde yatan Foley, yakışıklı bir banka soyguncusudur. Foley'in tek problemi ise her defasında yakalanmasıdır. 30 yıllık hapis cezası vardır, ancak onun bu süreyi tamamlamaya niyeti yoktur. Karen ise başarılı bir polistir. Bir gün sevgilisi ile buluşmaya giderken Glades Cezaevi'ne uğrar. Ve kaçma girişiminde bulunan Foley tarafından arabası gasp edilir.
(Out Of Sight) Yön: S. Soderbergh Oyn: G. Clooney, Jennifer Lopez, Ving Rhames, Don Cheadle, Michael Keaton (1998)
TGRT / 21.30

Juice
Ernest R. Dickerson'ın ilk filmi, izleyiciyi, bir soyguna karışan bir grup arkadaşın yaşadıklarına tanık ediyor. Silahlı bir saldırı sonucu hayatını kaybeden rap yıldızı Shakur'un başrolü üstlendiği film, günleri Harlem sokaklarını arşınlamakla geçen 4 arkadaşın bir soygunla değişen hayatlarını anlatıyor.
Orijinal Adı: Juice Yön: Ernest R. Dickerson Oyn: Omar Epps, Tupac Shakur, Jermaine 'Huggy' Hopkins, Khalil Kain, Cindy Herron, Samuel L. Jackson, Queen Latifah (1992)
Cnbc-e / 22.00

O Bir Melek Değil
Liddy, çalıştığı barın sahiplerinden birinin tecavüzüne uğrar ve hem onu, hem de ağabeyi Jack'i yaralayarak kaçar. Yeni evli bir çiftin arabasına biner. Sean, eşi Katherine'i ailesinin yanına götürmektedir. Yolda kaza geçirirler. Liddy araçtan sağ çıkan tek kişidir. Sean'ın ailesi ise onu gelinleri sanarak evlerine götürür ve macera da başlamış olur.
Orijinal Adı: She's No Angel Yön: Jamie Bruce Oyn: Tracey Gold, Dee Wallace Stone, Nathan Anderson (Macera)
TRT 1 / 00.45

Lanetli Ev
Korku kitapları yazarak hayatını kazanan Roger Cobb, Vietnam'dan yeni dönmüştür ve meslek hayatı kötüye gitmektedir. Teyzesini ziyaret etmeye gittiklerinde oğlu Jimmy ortadan kaybolur. Roger, hayatını onu bulmaya adamış bu yüzden evliliği ve yazarlığı zedelenmiştir. Teyzesi ölünce, evine döner ve orada hayaletler görmeye başlar.
Yönetmen: Steve Miner Oyn: William Katt, George Wendt, Richard Moll, Kay Lenz Türü: Korku / Gerilim
KANAL D / 01.30

TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 639 08 85 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 413 56 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 413 51 11 atv: (212) 354 39 36 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178

 
Fuat Saka'yla bir 'Katre' müzik
Katre'nin bu haftaki konuğu Fuat Saka. İzlenme yarışı ve her türden popülizme karşı, "sadece müzik" sloganıyla yola çıkan Katre'nin bugünkü bölümünün konuğu, geleneksel motiflerinden yola çıktığı Karadeniz müziğini, evrensel platforma başarıyla taşıyan Fuat Saka. Özel orkestrasının da eşlik ettiği Fuat Saka programa, nefesli çalgılar sanatçısı Herbert Koschmieder de müziği ve söyleşisiyle renk katıyor. Katre'yi Okan Murat Öztürk hazırlayıp sunuyor.
[23.35/TRT 2]

Yabancı Damat, fotoğraf çekimi sebebiyle karışıyor
Nehir Erdoğan, Özgür Çevik, Erdal Özyağcılar ve Zeki Alasya'nın başrol oynadığı Yabancı Damat'ta Nazlı ile Niko'nun aileleri biraraya geliyor. Aile fotoğrafı çekimi esnasında da ortalık şenleniyor. Nazireler ev bulana kadar Ökkeşler'de kalacaklardır. Ramazan ayı gelmiştir. Ferideler ilk iftara dünürlerini davet ederler. Stella ve Kadir iyi arkadaş olurlar. Birlikte Gaziantep'i gezerler. Kadir, Stalla'yı iftara davet eder. Celayir ve Rabia gizlice buluşup evlenmeyi planlarlar.
[ 20.00 / KANAL D ]

Aziz Tarman'a gelen şok telefon planları karıştırıyor
Kenan Bal ve Suavi Eren'in başrollerini paylaştıkları Şubat Soğuğu'nda, M. Aziz Tarman, ele geçirilen zarfta ummadığı bir yazıyla karşılaşır. Bu arada araştırma grubunda şüpheleri üzerine çeken Bakanlık görevlisi Mustafa Gazioğlu, arabasında bulunan dosyanın ardından, Tahir Mutlu'ya bilgileri sızdıran isim olduğu gerekçesiyle sorguya alınır. Medyada Tahir Mutlu'ya bilgi sızdıran kişinin yakalandığı haberleri hızla yayılırken Aziz Tarman'a gelen şok telefon bütün planları alt üst eder.
[ 21.40 / SAMANYOLU ]

Emirhan ve Reyhan boşanmanın eşiğinde
Başrollerini Emrah, Sinem Öztufan ve Halil Ergün'ün paylaştığı Büyük Yalan'da, Emirhan'ı Berrin'le yemekte gören Reyhan, O'nu takip etmeye karar verir ve gördükleri karşısında şok olur. Okan çaldığı parayla kumar borcunu öder. Rüksan, Emirhan ile Reyhan'ın boşanması davası yaklaştıkça endişelenmektedir. Ve boşanmayı engellemek için çareler aramaktadır. Şükran ise, sonunda ameliyat olmaya karar vermiştir.
[ 20.00 / ATV ]
7 Ekim 2005
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED