AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
ABD ve el-Kaide birbirine benzedi
"El Kaideciler 'Bizler Allah tarafındayız, gavurlar bir hiçtir' diyor. Bush yönetiminin simgelediği ABD ise 'Biz en iyi, en demokratik ülkeyiz" diyor. Dünyayı iyiler ve fenalar olarak ikiye ayırdılar. Medeniyet böyle bir durumda çok şey kaybedebilir"

İmkan olsa hastamıza şok uygularken anestezi yaparız
Zihinsel engellilere işkence yapıldığına dair raporu kınayan TTB ve Türkiye Psikiyatri Derneği'ne göre, anestesisiz de olsa uygulanan elektroşok işkence aracı değil, tedavi yöntemi

Vatandaşın AB'den beklentisi çooook!
Avrupa Birliği'nde gelinen son noktayı, konunun uzmanları günlerdir tartışıyor. Peki sokaktaki vatandaş bu konuda ne düşünüyor.

Vadiye ABD'den 'kurt' geldi
Aksiyon filmlerinin ünlü oyuncusu Amerikalı aktör Gary Busey, Kurtlar Vadisi filminde oynamak için Türkiye'ye geldi. Filmde önemli bir rolu bulunduğunu belirten Busey, THY uçağında yediği yemekten dolayı Türkiye'ye yerleşebileceğini söyledi.

Paspasa kadar tarama
AB'nin Türkiye için başlatacağı "eğitim-kültür" taraması kız çocuklarının okumasından, koridorlardaki paspaslara kadar herşeyi kapsayacak. Taramada, kütüphane, arşiv ve müzelerde görme engelliler için "braille" alfabesi bulunmasına kadar bakılacak.

5 yılı dolan Müdürler 'puanına' göre atanacak
Beş yılını dolduran okul müdürlerinin görev yeri değiştirilirken 'hizmet panı' üstünlüğü gözönünde bulundurulacak. Atamada tercih hakkı tanınacak ve hizmet puanı fazla olan istediği okula atanabilecek.

Kanserli köyler yıkılabilir
Nevşehir'in Tuzköy Beldesi'yle, Karain ve Sarıhıdır köylerinde, kanser riski taşıyan evlerin yıkılmasında bir engel bulunmadığı bildirildi. Nevşehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, "Yeni evler bitince eski evler yıkılacak ve üzeri toprakla kapanacak" dedi.

Terhisine 22 gün kala şehit olan ere gözü yaşlı veda

Meclis'te tabur tartışması

Bu halının fiyatı yok
İbrahim Astam, sigorta şirketlerinin paha biçemediği halısını satabilmek için dünyayı dolaşıyor.

Trafik eziyeti çekmeden İstanbul'u kurtardık
İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 82. yıldönümü trafik keşmekeşinden uzak olarak Taksim ve Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlenen törenlerle kutlandı.

4 kişiye hayat verdi
SKY Türk'te program yapan Sedef Kabaş'ın trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşi Yunus Kabaş'ın organları dört hastaya hayat verecek.

Gelecekleri, 'pamuk kadar beyaz' olsun

LES'te başvurular bugün sona eriyor

Pazarcılar gel abla gel diye bağıramayacak!

Kısa kısa..



7 Ekim 2005
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED