AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Yerli dizi sağanağı

Haftanın ilk gününe yine yerli diziler damgasını vuruyor. Aynı saatlerde yarış yarışa ekrana gelen diziler; aşk, kıskançlık, nefret gibi duyguları da sağanak halinde beyaz cama yansıtıyor.

Emret Komutanım
56. Piyade Bölüğü tam kadro, Arıza Hamza öncülüğünde ihtiyacı olanlara iftar yemeği vermek ister. İftar çadırında Ramazan'a yakışan sofralar kurulur, yemekler hazırlanır. Ama kılavuzları Arıza Hamza olunca burunları yine dertten kurtulmaz. Suzi, yeni numaralar denerken ortalığı karıştırır.
[22.00/SHOW]

Aşka Sürgün
Başrolünü Mahsun Kırmızıgül ile Beren Saat'in paylaştığı Aşka Sürgün'de; Hazar ile Zilan'ın mutluluğuna bu kez bir bebeğin kalp atışları engel oluyor. Bu arada Burcu'nun Hazar Zilan aşkına yönelik atakları da devam ediyor.
[20.00/ATV]

Haziran Gecesi
Özcan Deniz, Naz Elmas ve Nebahat Çehre'nin rol aldığı Haziran Gecesi'nde; Damla'nın sağlık durumunun kritik olduğunu öğrenen Baran'ı yine sıkıntılı günler bekliyor. Küçük Damla'nın durumu kötüleşmeye başlar. Gülağa paniktedir. Kumru ve diğer doktorlar bebek için seferber olurlar.
[21.45/KANAL D]

Beyaz Gelincik
Beyaz Gelincik'in bu bölümünde; Ömer, kaybettikleri davanın avukatlığını Ceren'in yakın arkadaşı Diyar'ın yaptığını öğrenir ve Ceren'den hesap sormaya hazırlanır. Mustafa ve Meryem ise yeni bir eve taşınma fikrine kendilerini iyice kaptırmıştır.
[21.45/ATV]

Asla Unutma
Ediz Hun ve Göksel Arsoy'un rol aldığı Asla Unutma'da; İpek, en yakın arkadaşı Ela'nın kendisini suçlamasından son derece rahatsız olmuştur. Emir'e şirkette çalışmama teklifinde bile bulunur. Ela ise daha fazlasını yapma niyetindedir.
[22.00/SHOW]


Kuvayi Milliyeci Türkistanlılar
Kurtuluş Savaşı'na katılan Orta Asya Türkleri'nin öyküsünün anlatıldığı belgeselin ikinci bölümünde; birçoğu Birinci Dünya Savaşı'nda gönüllü olarak Osmanlı ordusu saflarında savaşa katılan ve ordu ile birlikte Anadolu'ya gelen Türkistanlıların Çukurova Milli Mücadelesi ve Antep Savunması'na katılış öykülerine yer veriliyor. Hacı Yoldaş ile Mehmet Sait'in örnek mücadelelerine ışık tutuluyor.
[20.30/TRT 2]


Sultanahmet'te nostaljik iftar
Tüm Ramazan ayı boyunca Sultanahmet'tencanlı yayınla iftar programını sunan Erkan Tan'ın bugünkü konuğu Diyanet İşleri eski Başkanı Süleyman Ateş . Tan ile Ateş nostaljik bir gezintiye çıkacak.
[16.50/TV 8]


Malatya'da yaşanan olaylarda sözün özü
Nazlı Ilıcak'ın hazırlayıp sunduğu Sözün Özü'nde, geçtiğimiz hafta Malatya Çocuk Esirgeme Yurdu'nda cereyan eden olaylar ve sonrasında gelişen tartışmalar masaya yatırılıyor. Programın konukları ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, Dr. Yıldırım Aktuna ve sanatçı Doğuş. Programda; 'kimsesiz çocukları kucaklamak devletin mi yoksa toplumun mu görevi? İnsan fıtrattan mı kötü olur, yoksa toplum mu onu kötü etkiler? Malatya Çocuk Esirgeme Yurdu'nda cereyan eden olayların nedeni siyasetçilerin ihmali mi? 'soruları cevaplanacak.
[23.15/KANAL 7]


Malatya'da yaşanan olaylarda sözün özü
Nazlı Ilıcak'ın hazırlayıp sunduğu Sözün Özü'nde, geçtiğimiz hafta Malatya Çocuk Esirgeme Yurdu'nda cereyan eden olaylar ve sonrasında gelişen tartışmalar masaya yatırılıyor. Programın konukları ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, Dr. Yıldırım Aktuna ve sanatçı Doğuş. Programda; 'kimsesiz çocukları kucaklamak devletin mi yoksa toplumun mu görevi? İnsan fıtrattan mı kötü olur, yoksa toplum mu onu kötü etkiler? Malatya Çocuk Esirgeme Yurdu'nda cereyan eden olayların nedeni siyasetçilerin ihmali mi? 'soruları cevaplanacak.
[23.15/KANAL 7]


Asrın yaşanan son felaketi, tüm yönleri ve tanıklarıyla
Ramazan Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu 'Kırılma Noktası', depremin vurduğu Pakistan denetimindeki Azat Keşmir'de. Keşmir'de yaşanmakta olan dramın çarpıcı görüntülerle ekrana getirildiği programda; doktor ve ilaç bulamayan, yardım kuyruklarında ömür tüketen bölge insanının bir gününün hikâyesi yer alıyor. Keşmir Başbakanı Sardar Hayat Khan, deprem sonrası bölgede yaşananları ve son durumu anlatıyor. Felaket bölgesini ziyaret eden Başbakan Erdoğan, dünyanın silaha harcadığı parayla yardımlara ayırdığı bütçe arasındaki dengesizliği yorumluyor.
[ 22.05 / TRT 1 ]


'Gönül Gözü'yle gönülden sohbetler
Ramazan ayı boyunca ekrana gelen Gönül Gözü programının bugünkü sohbet konusu Avrupa'daki Türkler. Galatasaray Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Kenan Gürsoy ile Ömer Tuğrul İnançer gönül sohbetlerinde; yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın kendilerini ifade etmedeki sorunları ve Türk kültürüne has vefa, komşuluk ilişkileri, büyüklere saygı gibi özelliklerin diğer kültürlere nasıl aktarılabileceği konularını izleyicilerle paylaşacak.
[ 17.10 / TRT 1 ]


Gökçe, entrika kurbanı oluyor
Beşinci Boyut'ta; görünmez bir kazayla balkondan düşen Hazım, omuriliğinde meydana gelen zedelenme yüzünden kıpırdayamaz ve konuşamaz hale gelmiştir. Hazım'ın genç kızı Gökçe kazadan kendisini sorumlu tutmaktadır. Fakat işin aslı başkadır. Kazayı tertip eden, Gökçe'nin üvey annesi Sibel'dir. Hazım'ın mirasına konması için de şimdi Gökçe'den kurtulması lazımdır.
[ 20.00 / SAMANYOLU ]

TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 451 18 50 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 478 50 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 215 51 11 KANAL 6: (212) 448 90 00 atv: (212) 354 30 00 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178


 
Filmlerden seçmeler
Dehşet Saatleri
Ailesiyle geçirdiği tatili yarıda keserek görevi gereği kısa sürecek bir tren yolculuğuna çıkan ajan Kristoff, birkaç durak sonra sürpriz yapmak için trene ailesinin binmesiyle zor durumda kalır. Çünkü, ailesini, tren yolcularını ve dünyayı uluslararası teröristlerden kurtarmak zorunda kalacaktır. Ajan Kristoff ve teröristler arasında büyük bir mücadele başlar.
Orj. adı: Derailed
Yön: Bob Misiorowski
Oyn: Jean Claude Van Damme, Tomas Arana
TRT 1 - 20.05

Hazır Ol Dudley
Kanada'nın ünlü Kraliyet Atlı Polisi örgütünde görevli dürüst, çalışkan ancak sakar biri olan Dudley, olağanüstü zeki atıyla birlikte doğayı yağmalayıp altın aramak isteyen bir gangstere karşı mücadele verir. Dudley'in umutsuz aşkı Nell ise dışarıdaki dünyayı gören ve Seattle'a taşınmak isteyen bir kızdır. Bir altın avcısının gelmesiyle herşey karışır.
Orj. adı: Dudley Do Right
Yön: Hugh Wılson
Oyn: Brendan Fraser, Sarah Jessıca Parker
STAR - 20.15

İyi Geceler Öpücüğü
Film, hafızasını kaybeden bir ajanın hikâyesini konu alıyor. Samantha Caine, kızı Caitlin ve kocası Hal ile birlikte yaşayan bir öğretmendir. Sakin bir hayatı ve mutlu bir evliliği vardır. Ama Samantha'nın geçmişiyle ilgili bazı şeyler kayıptır. Zaman zaman geçmişine ait belirsiz bazı şeyler hatırlamakta; ama bunlarla ilgili birşey bilmemektedir.
Orj. Adı: The Long Kiss Goodnight
Yön: Renny Harlin
Oyn: Geena Davis, Samuel L. Jackson
SAMANYOLU / 21.40

Pekin'de Polis Kontrolü
Pekin'deki bir polis karakolunun günlük karmaşasını ekrana yansıtan filmde; ufak tefek suçlar dışında dişe dokunur bir olayın gelişmediği karakolda, saçma sapan prosedürlerin, bürokratik angaryaların ve polislerin şahsi sorunlarının izine düşülüyor. Filmin merkezinde yer alan çaylak polis Yang Guoli'nin yaşadığı en büyük sorun ise sıkıntı.
Orj. Adı: On The Beat
Yön: Ying Ning
Oyn: Li Jian, Wang Liangui, Liu Ying Shu, Li Zhanho
Cnbc-e - 22.00

Mafya
Güçlü bir suç örgütünün 'baba'sı olan Vincento Cortino iyice yaşlanır. Artık iktidarı iki oğlundan birine devretmesi gerekmektedir. Oğullarından Joey psikopatın teki, Anthony ise bir savaş gazisidir. Baba Cortino'nun seçim yapma devresinde ilginç olaylar dizisi birbirini izleyecektir.
Orj. Adı: Mafia
Yön: Jim Abrahams
Oyn: Lloyd Bridges, Jay Mohr, Christina Applegate
KANAL D - 01.30
31 Ekim 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED