AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
E K O N O M İ
Türkiye, anahtar pazar

Türkiye'yi gelecekteki büyüme potansiyeliyle endüstriler arasında bir anahtar pazar olarak gören Dubai Bank, Türkiye'de önemli yatırımlar ve faaliyetler yapmaya hazırlanıyor.

  • EKONOMİ SERVİSİ
    Dubai Şeyh'i ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Savunma Bakanı General Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum'un emriyle 2 yıl önce kurulan, Dubai Bank, gelecekteki büyüme potansiyeliyle endüstriler arasında bir anahtar pazar olarak gördüğü Türkiye'de önemli yatırımlar ve faaliyetler yapmaya hazırlanıyor.

    26 Eylül 2005'te Ceylan İnterContinental Otel'de gerçekleştirilecek olan basın toplantısında Dubai Bank CEO'su Ziad Makkawi, Dubai Bank'ın Türkiye pazarında yeni fırsatlar keşfetmeye ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını değerlendirmeye yönelik önemli hedeflerini açıklayacak. Finans dünyasında önemli bir oyuncu olarak Dubai Bank'ın sadece Dubai veya Birleşik Arab Emirlikleri'nde değil, Türkiye'yi de içine alan geniş bir coğrafyada varlık göstermek amacıyla yapmayı planladığı faaliyetler ve yatırımlarla ilgili bilgi verecek.

    Türkiye güçlü bir pazar

    Dubai Bankası'nın CEO'su Ziad Makkawi, "Türkiye'de yapılacak İslami Finans Forumu aynı zamanda bize giderek büyüyen ve gelişen Türkiye pazarında yeni fırsatlar keşfetmemizi ve Türkiye hakkında daha fazla bilgi edinmemizi sağlayacak. Türkiye, gelecekteki güçlü büyüme potansiyeli ile, endüstriler arasında bir anahtar pazar niteliğini taşıyor" dedi.

    Körfez ülkelerindeki yatırımcıların giderek artan bir oranda Türkiye'de ki yatırım fırsatlarını değerlendirmeye başlamaları ve Türk şirketlerinin de Körfez ve Orta Doğu ülkelerine doğru genişlemeye çalışmalarından hareketle, Dubai Bank gerek konvansiyonel finansman gerekse İslami Bankacılık alanlarında sunacağı ürün ve hizmetler ile her ikisi arasında bir köprü görevi oluşturmayı planlıyor.

    8. İslami Finans Forumu pazartesi İstanbul'da başlıyor

    İslami bankacılığa ve Türkiye'ye verdiği önemi işaret etmek amacıyla 26-29 Eylül 2005 tarihlerinde İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli'nde gerçekleştirilecek olan 8. İslami Finans Forumu'na (International Islamic Finance Forum - IIFF) ana sponsor olarak yer alacak olan Dubai Bank, ayrıca toplantıların birinci gününde delegelere verilecek öğle yemeği davetinin de ev sahipliğini üstlenilecek.

    İlgiyle beklenen ve ana konuşmacı olarak Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'da yer aldığı, Ortadoğu finans endüstrisinin önde gelen 400 üst düzey temsilcisini ağırlaması beklenen Forum'da, Ortadoğu'daki İslami Bankacılık endüstrisinde görülen gelişme eğilimleri üzerine yeni büyüme fırsatları, yeni ürünler ve İslami Bankacılık sektöründeki son gelişmeler ve başarılar ele alınacak.



  • 24 Eylül 2005
    Cumartesi
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Sağlık | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED