AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Çıkarmamı ister misin?

Sezon başı kampından beri eski futbolcularıyla ilgilenmediği iddia edilen Çalımbay'ın, yönetimin baskısı sonucu yabancı yıldızlara farklı davrandığı ileri sürüldü.

G.Birliği maçında yaşanan Ailton krizinin ardından Çalımbay'ın, Vaduz karşısında Brezilyalı yıldızı, kendisinden onay aldıktan sonra çıkarması otoritesini sarstı.

KULÜBEDEKİLER ŞAŞTI KALDI

Beşiktaş'ta son 10 gündür tırmanan gerginliğin sebebi birçok olaya bağlanırken, perde arkaları da bir bir aralanıyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, Vaduz ile oynanan maçın ikinci. yarısında Ailton'u saha kenarına çağırarak, 'Seni oyundan almamı ister misin' diye danışıp onay istediği ve yedek kulübesindeki herkesin bunu şaşkın ifadelerle izlediği belirtiliyor.

'PATRON KİM' TARTIŞMASI

Bu olayın başlangıcı G.Birliği maçına dayanıyor., Bu maçın ikinci yarısında oyundan alındıktan sonra Ailton hocasına tepki göstermiş, Çalımbay da onu uyarmış ancak bu kez karşısında sportif direktör Erdil Arpacı'yı bulmuştu. Arpacı, uyardığı Çalımbay'dan, "Patron benim, istemeyen gider" yanıtı alınca istifa etmiş ancak yönetim kabul etmemişti. Bu olayın ardından yönetimin, Çalımbay'ı ciddi bir şekilde uyardığı, genç hocanın da olaylar büyümesin diye Ailton konusunda daha dikkatli olmaya çalıştığı iddia edildi.

TRANSFERİ BASINDAN ÖĞRENDİ

Çalımbay'ın Vaduz maçında da bu yüzden oyundan almadan önce, "Çıkmak ister misin" diyerek Ailton'a danıştığı belirtildi. Öte yandan, yönetimle Çalımbay'ın arasının açılmasında en büyük neden olarak transferler gösteriliyor. Yönetim, Ailton ve Kleberson transferlerinde hocayı bilgilendirmedi. Ailton'un gelişini bir gün önce duyan Çalımbay, Kleberson'un alınmasını ise basından öğrendi. Çalımbay, Ailton için, 'İhtiyacımız yok" demişti.

CORDOBA ÇEKİP GİDİYORDU

Çalımbay'a göre takımda huzursuzluk yaratan bir başka olay, bazı futbolcuların ayrıcalık istemesi. Futbolcular ise hocalarının kendilerini haksız yere yönetime şikayet ettiğini düşünüyor. Takımın ağabeyleri ile Çalımbay arasındaki soğukluk son krizle su yüzüne çıkarken, Tayfur ile hocasının son basın toplantısındaki birlik beraberlik açıklamalarının göstermelik olduğu söyleniyor. Bazı oyuncuların 5 aydır para alamadıkları, Cordoba'nın bu yüzden takımdan ayrılmasının son anda önlendiği de iddialar arasında.

  • FUAT GUGULOĞLU

    Herşey güzel olacak

    Beşiktaş'ın yokluğunda en çok aradığı isim olan Okan Buruk, Ankaraspor maçıyla çıkışa geçeceklerini söyledi

    SIKINTILARI AŞACAĞIZ

    Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Okan Buruk, Ankaraspor maçıyla birlikte herşeyin çok daha güzel olacağını söyledi. İki maçlık cezasının bitmesine çok sevindiğini belirten Okan, "Bir dünya sıkıntı yaşadık ancak bunları elele vererek aşacağız" dedi.

    HEPSİNİ YENECEĞİZ

    Beşiktaş kadrosunun Türkiye'nin en iyisi olduğuna dikkat çeken milli futbolcu, "Ankaraspor'u yenerek çıkışımızı başlatacağız. Daha sonra Malmö'yü eleyerek gruplara kalacağız. Çünkü bu kadro bunların hepsini başarabilecek güce sahip" diye konuştu.

    Kaptanlar dümende

    Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın açıklamalarıyla hedef haline gelen kaptanlar son günlerde yaşanan kötü gidişe son vermek için daha aktif olma kararı aldılar. Takım kaptanları, Tayfur, Sergen, Tümer ve İbrahim Üzülmez, diğer futbolcularla toplantı yaparak, "Artık elele verelim ve krizden çıkmak için ne gerekiyorsa yapalım." dediler.

    Başkent'e akın!

    40 OTOBÜSLE ÇIKARMA

    Beşiktaş'ın yarın Ankaraspor ile oynayacağı zorlu maç için Siyah-Beyazlı taraftarlar Başkent'e çıkarma yapacak. İstanbul'dan 40 otobüsle yola çıkacak taraftarlarla birlikte, İzmir ve Eskişehir'den de çok sayıda Siyah-Beyazlı taraftarın Başkent'e gelmesi bekleniyor.

    KARTAL'DA 4 EKSİK

    Beşiktaş, Ankaraspor ile oynayacağı maçta 4 oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıkacak. Sakatlıkları süren Youla, Mustafa ve Ali Güneş'in yanısıra eşinin doğumu için Romanya'da olan Pancu yer almayacak. Bu arada Pancu-Mihaela çiftinin bir erkek çocuğu oldu.



  • 24 Eylül 2005
    Cumartesi
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Sağlık
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED