AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Yunanistan şampiyon

Sırbistan Karadağ'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 34. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Yunanistan şampiyon oldu. 2. turda Türkiye'yi eleyen Almanya ile finalde karşılaşan Yunanistan, rakibi karşısında baştan sona üstün oynayarak maçtan 78-62 galip ayrıldı. En son 1987 yılında Atina'da düzenlenen şampiyonada birinci olan Yunanistan, maçtan sonra büyük bir sevinç yaşadı.

K.Erciyes-Sivasspor

Turkcell Süper Ligi'nin iki yeni takımı Kayseri Erciyesspor ile Sivasspor puanları paylaştı: 0-0. Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada iki takım da gol pozisyonuna girmekte zorlandı. Maç golsüz sona erdi.

Ç.Rizespor-Konyaspor

Çaykur Rizespor, kendi sahasında Konyaspor karşısında puan kaybetti: 1-1. Yasin'in 25. dakikada kendi kalesinde attığı golle yenik duruma düşen Karadeniz ekibi, 1 puanı 81. dakikada Dia Cire'nin attığı golle kurtardı.

Diyarbakır-A.Gücü

Diyarbakırspor, kendi sahasında Ankaragücü karşısında dağıldı: 0-3. ilk yarıyı 6. dakikada Cordion'un golüyle yenik kapatan Evsahibi takım, ikinci yarıda da 70. dakikada Batista ve 90. dakikada Evren'in gollerine engel olamadı.

Sultanlar 6. oldu

HIRVATİSTAN 'daki Avrupa 24. Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda Hollanda'ya 3-1 yenilen Türkiye, 6. oldu. Final maçında Polonya, İtalya'yı 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşırken, Azerbaycan'ı 3-0 yenerek 3. olan Rusya, bronz madalyanın sahibi oldu.

Atletlerden 2 altın

Dünya Dağ Koşusu Kupası'nda Türk atletler 2 altın, 2 de bronz madalya kazandı. Yeni Zelanda'daki yarışlarda Vedat Günen ve genç erkekler takım halinde 1. olurken, genç bayanlarda Hülya Ongun ile genç bayanlarda üçüncü oldu.

Rossi şampiyon

Dünya Motosiklet Şampiyonası'nı İtalyan Valentino Rossi kazandı. Malezya'da 2. olan Rossi, üst üste 5. şampiyonluğu kazanarak tarihe geçti. İtalyan pilot, 5 birinciliği bulunan Doohan'ın da yakaladı.

Ülkerspor şokta

Ülkerspor'un ABD'li oyuncusu Jerry Holman sakatlandı. Ülkerspor Menajeri Hakan Artış, sağ diz bağlarından ciddi bir şekilde sakatlanan Holman'ın 3-4 ay kadar salonlardan uzak kalacağının belli olduğunu söyledi.



26 Eylül 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED