AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
T E L E V İ Z Y O N
Kanal 7'de renkli dönem

Kanal 7 yeni yayın dönemine yeni programlar ve yeni yüzlerle girdi. Projelerini bir bir hayata geçirmeye başlayan kanal, yeni dönem için dört iddialı dizi de hazırladı.

Kanal 7 yeni yayın dönemine İskele Sancak ve Haber Saati'ni yenileyerek girdi. Yeni dönemde; Mustafa Karaalioğlu Nazlı Ilıcak, Fehmi Koru, Erhan Çelik, Prof. Dr. Sabahattin Zaim, Mehmet Şevket Eygi, Necmettin Nursaçan, İbrahim Uslu ve Şebnem Kısaparmak Kanal 7 ekranında olacak. Kalp Gözü, Şoray Uzun Yolda, Deniz Feneri, Türksoy'la İpekyolu, Kezban Yenge, Memleket Hikayeleri, Mahmut Tuncer Show, Nur Ertürk'le Her Sabah devam eden programlar.

İskele Sancak Mustafa Karaalioğlu'yla devam

Ahmet Hakan Coşkun'la başlayan, Akif Beki'yle süren tartışma klasiği İskele Sancak, artık Mustafa Karaalioğlu'yla devam edecek. Her kesime söz hakkı tanıyan formatıyla bilinen program, Karaalioğlu'nun sunumuyla daha geniş bir tartışma platformuna dönüşecek. Yeni dönemde de aydınlatılmayı bekleyen konularda hararetli tartışmalara sahne olacak program, cuma günleri 23.15'te izleyicisiyle buluşacak.

Nazlı Ilıcak 'Sözün Özü'nü söylüyor

Kanal 7 ekranında "Sözün Özü" adlı yeni bir tartışma programı başlıyor. Nazlı Ilıcak'ın hazırlayıp sunacağı programda; gündemdeki sıcak olaylar sade bir analizle ekrana gelecek. Programda olayların özüne inilerek, 'aslında ne oldu?'nun cevabı aranacak. Sözün Özü bugünden itibaren her pazartesi 23.15'te ekranda olacak.

Mehmet Şevket Eygi ile
Tarz-ı Hayat

Mehmet Şevket Eygi, "Tarz-ı Hayat"la ekranda olacak. Giyimden sofra adabına, alışverişten ev dekorasyonuna kadar hayatın her alanındaki inceliklerin anlatılacağı programda, geçmişten bugüne kent kültürü ele alınacak. Program, pazar günleri 23.15'te ekrana gelecek.

Türkiye'nin Son Yüzyılı

İlahiyatçı Prof. Dr. Sabahattin Zaim, "Türkiye'nin Son Yüzyılı"nda TV izleyicisi karşısına çıkıyor. İbrahim Uslu'nun sunacağı programda, Türkiye Cumhuriyeti'nin gelişimi, Sabahattin Zaim'in bakışıyla anlatılacak. Program, pazar günleri 12.00'de izleyicisiyle buluşacak.

Necmettin Nursaçan'la Konuşmalar

Necmettin Nursaçan, insanın mutluluğu, ailenin saadeti, toplumun huzuru ve dayanışması ile ilgili Kur'an-ı Kerim'den mesajlar aktaracak, Hz. Muhammed'in hayatından örnekler verecek. Program, perşembe akşamları 23.45'te yayınlanacak.

Şebnem Kısaparmak Kanal 7'de

Hoş sohbetiyle, şiirleriyle gönüllerde ayrı bir yeri olan Şebnem Kısaparmak, yeni dönemde Kanal 7 izleyicileriyle buluşacak. Kısaparmak'ın sunacağı program, gündüz kuşağında ekrana gelecek.

Mehmet Acet ile Ankara Gündemi

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, siyasetin kalbinde gelişen olayları öğle kuşağında yayınlanacak olan Ankara Gündemi'nde değerlendirecek.

AFFET BENİ

Aradan geçen yıllara rağmen birbirlerini hâlâ deliler gibi seven boşanmış çift ve babasını öldü bilen bir çocuk. Bir parçalanmış aile fotoğrafı çeken dizide; anne çocuk etrafında gelişen inanılmaz olaylar konu ediliyor.

İNADIM İNAT

Başrolünde Yalçın Menteş'in oynadığı sıcak bir Karadeniz komedisi. Dizi, şirin bir Karadeniz köyünde çekiliyor. Köyde herkes bir âlemdir. Gençler sevdalarından vazgeçmez, babalar ise inatlarından.

KALP GÖZÜ

Huysuz bir ihtiyar ve sevimli bir torunun bazen trajik, bazen komik hikayelerini anlatan yeni dizi Zeynep'in yanında; Kalp Gözü, Memleket Hikayeleri, Kezban Yenge ve diğer TV filmleri devam edecek.

TUZAK

Geçmişten geleceğe süren büyük imtihan ve yanlışla doğrunun, sadakatle isyanın bitmeyen savaşının konu edildiği dizi; her bölümde bir tuzak ve her tuzakta insan olma mücadelesini anlatıyor.


FİLMLERDEN SEÇMELER

Günışığı
Manhattan'ı, New Jersey'e bağlayan denizaltı tünelinde sıkışıp kalan insanların kurtuluş mücadelesini anlatan film özel efektleriyle de dikkat çekiyor. Hudson Nehri'nin altındaki tünelin iki çıkışında da ciddi kazalar meydana gelmiş ve çıkışlar kapanmıştır Büyük bir patlamadan sonra tünel zayıflamaya başlar. İnsanlar içeride çaresizce sıkışıp kalırlar.
Orj. Adı: Daylight Yön: Rob Cohen Oyn: Sylvester Stallone, Amy Brenneman, Viggo Mortensen
19.55 / TRT 1

Jurassic Park-3
Hasılat rekortmeni 'Jurassic Park' serisinin üçüncüsü de diğerleri kadar heyecanlı ve gerilimli. Dr. Alan Grant, dinozorlarla karşılaşmak çok sarsıcı olsa da bu dev yaratıklar üzerine araştırmalarını sürdürmeye kararlıdır. Yeni araştırması için kaynak bulmaktan umudu kesmek üzere olduğu bir anda kendisine yaklaşan zengin Kirbys'e gafil avlanır.
Orji. Adı: The Jurassic Park 3 Yön: Joe Johnston Oyn: Sam Neıll, Wıllıam H. Macy
STAR / 20.15

Kanlı Ateş
Bir terör örgütü, ABD senatörlerine karşı bombalı suikast düzenler. Patlayıcıların yerini tespit edemeyen FBI bu olayda itibar kaybetmiştir. Bu yüzden, birimdeki en iyi patlayıcı uzmanlarından biri olan Danny bu suikastı aydınlatmakla görevlendirilir. Kızının ölümünden sonra eşinden boşanmak zorunda kalan Danny'nin ailevi bazı problemleri vardır.
Orj. Adı: Live Wire Yön: Christian Duguay Oyn: Pierce Brosnan, Ben Cross, Ron Silver
SAMANYOLU / 21.40

Ayı
Beauty, hemen herkesin en azından çocukluğunda bir kez olsun izlemiş olduğu örnek. Ama tüm bir filmin tamamen bir hayvana, hem de evcil hayvan kategorisine bile girmeyen bir ayıya endekslendiği hiç görülmemişti. Jean-Jacques Annaud neredeyse deneysel sayılabilecek bu filmi başarıyla bitirdi ve izleyen herkesin gözlerini yaşlarla doldurmayı da bildi.
Orj. Adı: L'ours (The Bear) Yön: Jean-Jacques Annaud Oyn: Tcheky Karyo, Jack Wallace
CNBC-e / 22.00

Şahane Bekar
Jimmy, özgürlüğünden asla vazgeçemeyen çok yakışıklı bir çocuktur. Büyükbabasının şirketinde çalışırken çok sayıda bekar arkadaşı olmuştur. Sahip olduğu arkadaşları teker teker bekarlığa veda etmeye başlayınca, Jimmy'nin de hayata bakışı değişmeye başlar. Tam bu esnada karşısına Anne isminde bir kız çıkar.
Orj. adı: The Bachelor Yön: Gary Sinyar Oyn: Chris O'donnell,Renee Zellweger
ATV / 23.30

TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 639 08 85 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 413 56 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 413 51 11 atv: (212) 354 39 36 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178

 
Yiğit aşk acısı çekiyor, Doğan belânın içinde
Toprak Sergen ve Gamze Özçelik'in dizisi Düşler ve Gerçekler'de heyecan ve tempo artıyor. Bu haftadan itibaren artık pazartesi günleri ekrana gelecek dizinin bu bölümünde; Yiğit ayrılık acısı çekerken, Doğan da kendini kirli işlerin içinde bulur. Yiğit, Namık'ın arabasının yanmasıyla ilgili görgü tanığı olarak karakola alınır. Yasemin'i yattan gizlice kıyıya çıkaran Namık da karakolun yolunu tutar. Namık, Yiğit'i karşısında görünce çok şaşırır.
[ 21.50 / KANAL D ]

Nikâh töreninde
zoraki buluşma

Hülya Koçyiğit, Ediz Hun ve Göksel Arsoy'un rol aldığı Asla Unutma'da; Sırma en sonunda istediğini elde etmiş ve Halûk'u nikah masasına oturtmayı başarmıştır. Sırma ile Halûk'un nikah töreninde herkes bir aradadır. İpek babasının yanına giderek onu öper ve onunla barışır. Servet de biraz nazlandıktan sonra kızına sarılır, fakat Fırat'ın yüzüne bakmaz. Nadide de Fırat'a karşı tavırlıdır. Fırat ise İpek'i rahatsız etmemek için sessiz bir şekilde eve döner.
[ 22.00 / SHOW ]

Beyaz Gelincik için asıl kâbus şimdi başlıyor
Altan Erkekli, Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları'nın rol aldığı Beyaz Gelincik'te; gerçek ailesinin korkunç ölümüyle yüzleşen Ceren, tamamen içine kapanmıştır. Diyar'ın yapabileceği tek şey, Ceren'i İstanbul'a dönmeye ikna etmeye çalışmaktır. Ömer'in aklı, hayatına bir anda giriveren, Beyaz Gelincik'tedir. Onunla konuşma fırsatını, aklına gelebilecek en son yerde, bir hastane odasında bulacaktır.
[ 21.45 / ATV ]
26 Eylül 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED