AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Bir tek Gerets tutturdu

G.Saray, 5 yıl önce kazandığı UEFA Kupası'nda sıradan bir Norveç takımına elendi. İlk maçta balçık zeminde 1-0 mağlup olan Cimbom, Gerets'in tüm uyarılarına rağmen Tromsö'yü küçümsemenin faturasını ödedi.

TARTIŞMALI GOLLE YIKILDI

Galatasaray, UEFA Kupası'na Tromsö ile 1-1 berabere kalarak 1. turda veda etti. İlk yarıda istediği pozisyonları bulmakta zorlanan Cimbom, 32. dakikada Ademolu'nun attığı golle büyük bir şok yaşadı.

GOL KAÇIRMA YARIŞI

İkinci yarıda rakibini sahasına hapseden Galatasaray, beklediği gole 79. dakikada Hakan ile ulaştı. G.Saray'da Necati'nin volesi direkten döndü. Müthiş gollerin kaçtığı maçta Cimbom elenmekten kurtulamadı.

KAHREDEN HASRET!

G.Saray Avrupa'da 2 Aralık 2003'te Juventus'u Almanya'da 2-0 yendikten bu yana galibiyet yüzü göremiyor. Cimbom o maçtan sonra R. Sociedad, Villarreal ve Tromsö ile oynadığı maçlarda hiç kazanamadı.

Gerets: Hepimiz sorumluyuz

Gerets, yenilginin sorumluluğunu hep birlikte üstlenmeleri gerektiğini söyledi. Belçikalı hoca, bireysel olarak hata yapmadıklarını, hakemin hızlarını kestiğini belirtirken, taraftarlardan takıma verdikleri desteklerini kesmemelerini istedi.

Hakan Şükür'ün buruk siftahı

Tam 141 gündür hiçbir resmi maçta gol atamayan Hakan Şükür, dün oyun sıkışınca sakatlığına karşın henüz ilk yarı bitmeden oyuna alındı. Hakan takımı umutlandıran golü atıp siftahını yaptı ama yetmedi.

Tromsö tarihine altın sayfa!

14 takımlı Norveç liginde 10. sırada olan Tromsö, Avrupa kupalarındaki en önemli başarılarından birini kazandı. Tromsö daha önce bir kez Chelsea'yi 3-2 yenmiş ama deplasmanda 7-0 kaybetmişti.

Gürsoy'a saldırı

Başkan Canaydın'a sözlü tepki gösteren taraftarlar, kendilerine sert çıkan Ergun Gürsoy'a saldırdı.

ÇIKIŞTA YOLLARI KESİLDİ

Maç sonrası Ali Sami Yen karıştı. Başkan Özhan Canaydın ve ikinci başkan Ergun Gürsoy, hedef olurken, gergin anlar yaşandı. Taraftarlar ilk olarak stat çıkışında başkan Canaydın'ın yolunu kesti. Kızgın seyirciler, aralarından geçen Canaydın'ı kulüp binasına kadar takip edip, bağırarak tepki gösterdi.

YÜRÜMEK İSTEYİNCE

İKİNCİ başkan Ergun Gürsoy ise TV canlı yayınına katıldığı sırada, "Rezil olduk ağabey. Anlatacak bir şey yok" diyen taraftara sinirlendi ve yayını bırakıp peşine düştü. Yatıştırılan Gürsoy, kulüp binasına yürüyerek gitmek isteyince taraftarların arasında kaldı. Burada kendisine tekme, bozuk para ve pet şişe atıldı.

Panzerli koruma

MAÇ sonrası bir grup taraftar stattan doğruca Florya tesislerine gidip oyuncuları protesto etti. Futbolcular tesislerden tek tek ayrılırken, 6 midibüs dolusu polis ve bir panzer güvenlik önlemi aldı.



30 Eylül 2005
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED