AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
'Toplu ölüm' uyarısı
Prof. Fadime Taner ile Prof. Mustafa Tefek'in santral için hazırladığı raporda, "Afşin Çernobil'den daha tehlikeli, toplu ölümler başlayacak. Santral âdeta radyoaktif uranyum üreten işletme işlevi görüyor" denildi.

Bir hastaya 2 bin 520 adet 'idrar sondası' yazmış!
Emekli Sandığı, özel bir hastanede çalışan H. E. adlı doktorun, tıbbî dayanağı olmaksızın bir hastaya 2 bin 520 adet idrar sondası yazarak, kurumu 20 bin 302 YTL zarara uğrattığını ortaya çıkardı.

Adalet'in bankası değişti

Yahya Murat Demirel 'zimmet'ten yargılanacak

Endüstri Holding'de 5 kişi gözaltına alındı
Endüstri Holding'e yönelik operasyonda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altunbaş ile dört kişi gözaltına alındı.

79 yıllık TCK değişti
79 yıldır yürürlükte olan Türk Ceza Kanunu bugün tarih oluyor. Avrupa'daki gibi birçok yeni suça cezayı öngören yeni TCK ile birlikte ceza hukukunda yeni bir dönem başlayacak.

İşkence ve eziyete tölerans yok

Öğrencilere bisiklet yağdı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki ilköğretim ve liselerinden ilk üçe girerek mezun olan 9 bin öğrenciyi bisikletle ödüllendirdi. Ali Sami Yen Stadı'ndaki törene, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Çelik de katıldı.

Kaçak ilaçlar gümrüğe takıldı

Organize'nin başına Ahmet Pek atandı

Aydın davasında işkence iddiası

İlköğretimde kayıtlar başlıyor

Kısa kısa..



1 Haziran 2005
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED