T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 26 MAYIS 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bu kavga bitmez

Cezası olduğu için adaylığa soyunamayan Saran'ın basın toplantısına, yönetim kurulu sert biçimde karşılık verdi

Hak mahrumiyeti nedeniyle aday olamayan ve F.Bahçe'yi icraya verdiği yönündeki belgelerin basına sızdırılmasıyla önünün kesilmek istendiğini açıklayan Sadettin Saran ile yönetim arasında söz düellosu başladı. Önceki gün kulübü icraya kendisinin vermediğini hatta söz konusu alacak-verecek konusunda 500 bin doları hibe ettiğini söyleyen Saran, dün de başkanlığa talip oldu.

'10 TRİLYON SAĞLARIM'

Saran, basın toplantısında cezası nedeniyle Haziran ayındaki kongrede aday olmasının mümkün olmadığını hatırlatarak, "Ya cezam kaldırılsın ya da kongre 16 gün ertelensin. Başkanlığa, ekibim ve ailemle birlikte talibim. Cezam kaldırılmazsa durumu ekibimle değerlendiririm. Yeni seçilecek yönetime destek verebilirim. 100. yıl için 10 trilyonluk kaynak aktarabilirim" dedi.

'ÖNCE YAPTIKLARINA BAK'

Saran'ın sözlerine yanıt, F.Bahçe'nin resmi açıklamasıyla geldi. Açıklamada, "Kulübü icraya veren Alman firması, Saran'ın ilişkili olduğu firmadır. Hibe ettiğini söylediği 500 bin dolar ise yönetime talip olanların normal taahhüdüdür. Kendisinin yayın haklarıyla ilgili ticari ilişkisi, yönetici olamamasının bir nedenidir. Göreve talip olacak kişi, kulübünü icraya vermemiş olmalıdır."

"Kirli ilişkiler" dedi, ceza aldı

Sadettin Saran'ın 10 Temmuz 2006'ya kadar kulüpten hak mahrumiyeti cezası almasına, 2004'teki bir röportajında "F.Bahçe'de kirli ilişkiler var" demesi neden oldu. Haysiyet Divanı, Saran'ı 2 yıl süreyle ihraç etti.

Ağır toplar Yıldırım'ı bekliyor

Sarı-lacivertli camia, görevi bıraktığını açıklayan Aziz Yıldırım'ın hafta sonu İstanbul'a döndükten sonra yeniden aday olup olmayacağını bekliyor. Başkan adayı olarak ismi geçenler, Yıldırım'ın dönme ihtimali nedeniyle bu düşüncelerini askıda tutarken, herkes camianın önde gelen isimleri ile Aziz Yıldırım arasında yapılacak görüşmeye kilitlendi. Adaylar burada Yıldırım'ın alacağı karara göre hareket edecekler.

F.Bahçe Başkanlığı için adı geçen Şenes Erzik, adaylığını koymayacağını belirtirken Yıldırım'ın göreve devam etmesi gerektiğini söyledi.

Öte yandan, PFDK, Futbol Federasyonu'nu küçük düşürücü açıklamalar yapıldığı gerekçesiyle F.Bahçe'ye 50 bin YTL daha ceza verdi. Ameliyat geçiren teknik direktör Daum da taburcu oldu.

Başkan dönsün diye açlık grevi

Hatay'dan gelen bir F.Bahçe taraftarı, kulüp binası önünde Aziz Yıldırım'ın geri dönmesi için açlık grevine başladı. 27 yaşındaki Serkan Kuş, Yıldırım kararını değiştirene kadar eylemini sürdüreceğini söyledi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi