T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 26 MAYIS 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Susurluk izi masada

Danıştay saldırısı ve ardındaki gerçeklerin masaya yatırıldığı İskele Sancak'ta, siyasetçiler, stratejistler ve gazeteciler, saldırının kimler tarafından neden yaptırılmış olduğunu ve Susurluk'la bağlantısını değerlendiriyor.

Danıştay saldırısının perde arkası Mustafa Karaalioğlu'nun yönettiği İskele Sancak'ta tartışılmaya devam ediyor. Saldırıda her adımda daha da karışık hale gelen ilişkiler uzman konukların katılacağı programda masaya yatırılıyor. Mazlum Der Başkanı Ayhan Bilgen, Stratejist ve Terör Uzmanı Prof. Dr. Ercan Çitlioğlu, Siyasetçi Fikri Sağlar, Gazeteci Oral Çalışlar, Hukukçu Mümtaz'er Türköne ve eski İHD Başkanı Akın Birdal'ın konuk olarak katıldığı programda bu karmaşık olayın Susurluk'la ilişkisi değerlendiriliyor.

ÖRGÜTLÜ BİR SALDIRI MI

Saldırgan ve ilişkide olduğu kişiler yakalandı. Olayın ilk anında yapılan yorumlar, ipuçlarının artmasına rağmen kesinleşemedi. Karmaşık ilişkiler, kafaları iyice karıştırdı. İskele Sancak'ta, ortaya çıkan her açıklama ve ipucuyla daha da karışan olay, siyasetçiler, stratejistler ve gazetecilerin katıldığı programda etraflıca tartışılıyor. Programda, saldırının arkasındaki güçler kim? Ulusalcı çeteleri kim destekliyor? Susurluk'la bağlantısı var mı? Örgütlü bir saldırı mı? Dış güçlerin etkisi var mı? Yaşanan gerginlik ne kadar devam edecek? Ekonomideki dalgalanmaların saldırılarla ne kadar bağlantısı var? Erken seçim gündeme alınacak mı? Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgisi olabilir mi? gibi sorulara da cevap aranıyor.
KANAL 7 / 23.40


Amerika'nın vatanseveri

Amerika'daki derin devlet, terör, anti terör ve vatanseverlik konularını işleyen usta oyuncu John Travolta'nın başrolünü üstlendiği Kod Adı Kılıçbalığı ekranda

Amerika'da devlet ve devletin nasıl işlediğini sorgulayan Kod Adı Kılıçbalığı bu akşam ekran geliyor. John Travolta'nın bir gizli ajanı canlandırdığı filmde, hapisten yeni çıkmış usta bir hacker aracılığıyla büyük miktarda bir kara paranın peşine düşüş macerası anlatılıyor. Ancak önemli olan bu paranın ne için kullanılacağı. Filmde Travolta, kendi 'vatanseverlik' görüşlerine göre ülkeyi ele geçirmek isteyen karizmatik ve tehlikeli bir casusu canlandırıyor ve amacı için devletin 'ulaşılmaz' yerlerde tuttuğu milyonlarca dolar için hareke geçiyor. Amerika'da derin devlet, terör, anti terör gibi konuları irdeleyen filmin konusu kısaca şöyle: ABD çapında uyuşturucuyla mücadeleden sorumlu DEA, Kılıçbalığıı kod adlı operasyonunu 1986 yılında iptal edince, 400 milyon dolar gibi yüksek miktarda para, kimsenin kullanamayacağı bir biçimde açıkta kalır. Aradan geçen 15 yıllık süre içinde faizlerle inanılmaz rakama ulaşan bu parada gözü olan biri vardır: Gabriel Shear. Shear, Kara Hücre adlı gizli bir anti-terör örgütünün karizmatik lideridir ve bu parayı uluslararası terörizmle mücadelede kaynak olarak kullanmak istemektedir. Shear usta bir hacker olan Stanley'i bu işe yapmaya zorlar. Stanley'in de geçmişteki suçlarını affettirmek için önemli miktarda paraya ihtiyacı vardır.

KOD ADI KILIÇBALIĞI

Orijinal Adı: Swordfish Yönetmen: Dominic Sena Oyuncular: John Travolta, Hugh Jackman, Halle Berry,
TGRT / 21.15


İhtilalin yıldönümünde

Taha Akyol'un hazırlayıp sunduğu Eğrisi Doğrusu'na, Hüsamettin Cindoruk konuk oluyor. Türkiye'deki siyasal ve sosyal gelişmeleri ilginç dosyalar ve konunun taraflarıyla yapılan röportajlarla ekrana getiren programda, Türkiye'deki ilk askeri darbe olan 27 Mayıs'ın yıldönümünde, Yassıada avukatı Hüsamettin Cindoruk, DP ve CHP'nin darbeye yol açan hatalarını, Yassıada'da kurulan İhtilal Mahkemesi'ni, idamları ve o dönemde yaşananları anlatıyor.
Cnn Türk / 22.15


Anne, benim! diyebilmek

Aleyna BölükBaşı ve Meltem Özsavaş'ın başrollerini üstlendiği Benim Anne adlı TV filmi bu akşam ekrana getiriliyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Talihsiz bir kazayla balkondan düşen biricik yavrusunun öldüğünü zanneden Güllü korku ve üzüntüden aklını yitirir. Eşi Halim, Güllü'nün durumuna daha fazla katlamaz ve onu köyde bırakarak, kızıyla birlikte kendine yeni bir yaşam kurmak üzere şehre taşınır. Aradan yıllar geçer ve minik Yasemin büyür.
KANAL 7 / 19.45


Kim bu vatanseverler

Arzu ve Feridun Erdoğral'ın sunumuyla ekrana gelen Basında Bugün'de, Danıştay'a yönelik saldırıda gelişmelerin odağındaki isim Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi'nin nasıl bir birlik olduğu sorgulanıyor. Programda, Birlik ne zaman ve kim tarafından kuruldu, kaç üyesi var? Eski binbaşı Muzaffer Tekin'in bu örgütle ilişkisi ne? Derneğin başkanı Taner Ünal kim? Eski genel sekreteri Murat Ilıkan İnal hakkında ne diyor? gibi sorulara cevap aranıyor. HİLAL TV / 08.00


BÜYÜK YALAN
Sorunlar çözülürken aileyi acı bir son bekliyor

Başrollerini Emrah, Halil Ergün, Sinem Öztufan'ın paylaştığı dizide, Ethem Rüksan'la hesaplaşmaya geliyor ancak daha fazla dayanamayan Rüksan sinir krizi geçiriyor. Bunun üzerine Hanife Ana'nın yanına giden Ethem kalp kirizi geçiriyor ve herkesi affetmeye karar veriyor. Ancak tüm aileyi acı bir son bekliyor.
ATV / 20.00


IHLAMURLAR ALTINDA
Sürpriz teklife sürpriz cevap

Bülent İnal, Tuba Büyüküstün ve Sinan Tuzcu'nun rol aldığı dizide, Filiz, Yılmaz'ın sürpriz evlilik teklifine sürpriz bir cevap veriyor. Elif hastaneden çıkacağını düşünürken beklenmedik bir durumla karşılaşıyor. Doktor, Elif'in bir süre daha kontrol altında kalacağını açıklıyor.
KANAL D / 22.00


ŞUBAT SOĞUĞU
Cüneyt mahkemede şahitlik yapacak mı

Kenan Bal ve Suavi Eren'in rol aldığı dizide, Nedim, Rüstem'in kaçırdığı Elif'i kurtarmak için uğraşıyor. Cüneyt'in Tahir Mutlu'nun duruşmasında şahitlik yapmaması için Başar ve Suzan, son kozlarını oynuyor. Bu arada herkes Tahir Mutlu ile ilgili kararı bekliyor. SAMANYOLU / 22.00

Ağlıyorum
Fakir bir tersane işçisi olan Kemal patronunun kızını bir kazadan kurtarır. İki genç arasında bir aşk başlar fakat Sevda'nın babası Hulusi Bey, evlenmelerine izin vermez. Kemal bir tekne alır ve Sevda ile evlenir fakat arkadaşı Yalçın onları rahat bırakmaz.
Yönetmen: Temel Gürsu Oyuncular: Ceylan, Özlem Onursal, Alev Sezer, İhsan Yüce Yapım Yılı: 1988 Türü: Dram
KANAL 7 / 14.15

Kediler ve Köpekler Hakkındaki Gerçekler
Veteriner Abby, radyoda hayvanlarla ilgili bir program yapmaktadır. Akıllı ve kültürlü olan ancak pek de güzel sayılmayan Abby'yi program sırasında Brian adlı bir adam arar. Ancak Abby'nin bu genç adamla arkadaşlık edecek cesareti yoktur.
Orijinal Adı: Truth About Cats And Dogs, Yön: Michael Lehmann, Oyn: Uma Thurman, Jamie Foxx, Türü: Romantik Kamedi
TRT 1 / 20.20

Full Contact
Yönetmenliğini Ringo Lam'ın yaptığı filmde, arkadaşı uğruna tehlikeyi göze alan bir adamın öyküsü anlatılıyor. Başı mafyayla belaya giren arkadaşını kurtarmak isteyen Jeff silaha sarılır fakat karşısında güçlü bir düşman bulur.
Orijinal Adı: Full Contact Yön: Ringo Lam Oyn: Chow Yun-Fat, Simon Yam, Ann Bridgewater, Anthony Wong Chau-Sang
Cnbc-e / 22.15

Anna Karenina
Şehirden uzakta büyük malikanelerinde yaşayan Anna ve Alexei Karenina çifti, mutsuz bir evlilik geçirmektedir. Anna, kardeşinin yanına gittiği sırada Kont Vrosky biriyle tanışır. Vrosky ısrarları sonunda Anna'yı kendine aşık etmeyi başarır.
Orijinal Adı: Anna Karenina Yön: Bernard Rose Oyn: Sophie Marceau , Sean Bean, Alfred Molina, Mia Kirchner, James Fox
TV8 / 22.30

Gerçekleşen Dilekler
Mary korku filmlerini seyretmeyi çok sevmektedir. Ailesi onun bu tür filmler seyretmesine karşı çıkmaktadır ama Mary, herşeye rağmen "Gerçekleşen Dilekler" adlı filmi görmeye gider. Filmden çıktığında kendini çok kötü hisseder ve hayatında herşey bir anda değişmiştir.
Orijinal Adı: Wisher Yön: Gavin Wilding Oyn: Ron Silver, Liane Balaban
SHOW / 02.00


metinmetinmetinmetinmetinmetin


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi