T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 5 NİSAN 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

İşte Fener'in B planı

"100. yılda süper takım" peşindeki sarı-lacivertli yönetim, Futbol Federasyonu'nun 6 yabancı ile devam düşüncesi nedeniyle iki önemli yıldızın yanı sıra, Altıntop kardeşler, Yıldıray Baştürk ve Nihat'a yöneliyor.

Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı konusundaki kararını vermemesi F.Bahçe'yi zor durumda bırakırken, yönetim, büyük başarılar beklediği 100. yıl kadrosunu kurmak için zorunlu olarak gurbetçi oyunculara yöneldi. Teknik direktör Daum'un istediği oyuncular arasında listede ilk sırada bulunan ve sezon sonunda Real Sociedad'ı bırakacağını açıklayan Nihat Kahveci'nin transferi öncelikle bitirilmeye çalışılacak. Bir yıldır Nihat'ın peşinde olan sarı-lacivertliler, bu oyuncunun transferini gerçekleştirmek için tüm şartları zorlayacak.

TÜRKİYE'DE KİMSE YOK!

Listenin üst sıralarında bulunan diğer oyuncu ise Hertha Berlin'li Yıldıray Baştürk. Bu oyuncunun da Alman kulübeyle görüşüp artık şampiyonluklar yaşayan bir takımda forma giymek istediğini söylediği ve bunun da F.Bahçe'nin şansını arttırdığı belirtiliyor.

Sarı-lacivertlilerin bir başka transfer hedefi de Altıntop kardeşler. Halil, önümüzdeki sezon için kardeşi Hamit'in kulübü Schalke ile anlaşmış olsa da, F.Bahçe yönetimi, iki futbolcu için kulüplerini tatmin edecek bir rakam verip ikna etmeyi planlıyor.

Yurt içinden 100. yıl kadrosunda direkt oynayacak kapasitede fazla oyuncu olmadığı düşüncesi, F.Bahçe'yi gurbetçilere yönelten nedenlerden biri.


Aurelio ile ilk görüşme olumsuz

F.Bahçe yönetiminin Aurelio ile yaptığı görüşmeden sonuç çıkmadı. Sambacı ile F.Bahçe arasındaki fiyat farkı 1 milyon euro civarında. Yönetim, Aurelio'ya üç yıllık teklif ve yıllık 1.5 milyon euro para önerdi. Brezilyalı yıldız bu rakamın çok az olduğunu belirtirken yıllık 2.5 milyon euro para ve özel primler istedi. Sambacı ayrıca üç yıllık teklife 'tamam' derken rakam konusunda 'hayır' dedi.


Denizli maçında kale Volkan'ın

Teknik direktör Daum tarafından ikinci yarıda kupa maçlarında görev verilen Volkan, Denizli maçında kaleyi Rüştü'den devralacak. Sakatlıkları devam eden Anelka ve Önder'i Denizli karşısında da riske etmeyerek, Alman hocanın D.Bakır ve G.Antep maçlarında başarılı olan kadroda değişiklik yapmayı düşünmediği bildirildi. Bu arada F.Bahçe, özel bir uçakla Denizli'ye gidecek.


Kimsesiz çocuklara boks kursu açılıyor

Yeldeğirmeni Kimsesiz Çocuklar Yurdu sakinleri, F.Bahçe, boks şubesiyle boks sporu ile profesyonel olarak tanışacaklar. Kimsesiz çocukların bütün spor malzemeleri ve kurs masrafları, Fenerbahçe Kulübü tarafından karşılanacak. Çocukların ilk dersi bugün saat 17.00'de düzenlenecek bir basın toplantısıyla başlayacak.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi