T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 5 NİSAN 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
D.Bakır cezaya ateş püskürdü

Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, PFDK'nın verdiği 2 maç saha kapatma cezasıyla ilgili olarak, "Resmen ligde kalmayın diyorlar'' dedi. Bu kararı kabul etmediklerini ifade eden Gölcük, "Malatya'ya alınan F.Bahçe maçı kararına mecburen boğun eğdik, ama böyle bu karara boyun eğmeye niyetimiz yok" diye konuştu. PFDK, Sivasspor maçında hakeme sözle ve eylemle ağır saldırıda bulunmaktan Diyarbakır- sporlu idareci Aydın İldiz'e 3 yıl, Remzi Dayan'a ise, yine aynı gerekçeyle 2 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi.


Mardin, Kocaeli puanları paylaştı

İkinci Lig A Kategorisi'nde önceki gün sis nedeniyle ertelenen karşılaşmada Mardinspor, sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. 16. dakikada Serhat'ın ayağından yediği golle yenik duruma düşen Mardinspor, 30. dakikada kazandığı penaltıyı Ferit ile gole çevirerek eşitliği yakaladı. İkinci yarıda her iki takımın çabası gol getirmeyince maç 1-1 berabere bitti. Bu sonuçla Kocaeli, 6. sıradaki yerini korudu.


Potada play-off heyecanı

Basketbol bayanlarda Play-Off heyecanı yarın başlayacak. Ligde ilk 8 sırada tamamlayan takımların yer aldığı çeyrek finalde lider F.Bahçe ile Migros, Beşiktaş, Yıldırım Bld., Ceyhan Bld., İstanbul Üniversitesi, BOTAŞ da Mersin Bld. ile ceyrek finalde karşılaşacak. Çekrek final mücadelesinde 3 galibiyete ulaşacak takımlar yarı finale yükselecek.


Komşulara hakem ihracı

Türk Basketbol hakemleri, İran ve Suriye liglerinde de maç yönetmeye başladı. Dış İlişkiler Sorumlusu Firuz Koçaş, hakem talep eden ülkelere olumlu cevap verdiklerini kaydetti. Koçaş, İran'a giden Halil Baldemir ve Suriye'de 4'lü final maçları yöneten Ersan Ergüler, Çetin Artan ve Alper Özgök'ün başarıyla görevlerini yaptıklarını belirtti.


LeBron ve Ming en değerli

NBA'de Cleveland'ın yıldızı LeBron James ve Hosuton Rockets'ın Çinli pivotu Yao Ming haftanın en değerli oyuncuları seçildiler. LeBron Jamis, 42.7 sayı, 9.7 ribaunt ve 7.3 asist, Yao Ming ise 33.3 sayı ve 12.3 ribaunt ortalaması tutturdu. New Jersey Nets koçu Lawrence Frank ve Spurs kocu Gregg Popovich ise Mart ayının koçları seçildiler.


Güreşe futbol gözlemcisi

Güreş Federasyonu'nun yeni yönetiminde futbol gözlemcisi yer aldı. Yıllardır stat denetlenmesi yapan Hasan Üsküplü artık güreşe hizmet edecek. İzmir eski Valisi Y. Ziya Göksu ve Ahmet Ayık'ın oğlu Osman Ayık da organizasyonlardan sorumlu asbaşkan olarak görev yapacak.

  • LOKMAN KÖSE


    Güneş'in hedefi Avrupa

    Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye'deki futbol gündeminin dışında kalarak, önümüzdeki sezon için kararlar verdiğini söyledi. Güneş, gelecek sezon yurt dışında bir takımda çalışmak istediğini belirtti. Güneş, ayrıca milli takımın 6 maçlık cezadan etkilenmeyeceğini de sözlerine ekledi.


    Milli yüzücülerimiz Çin'de

    8. FINA Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası, Çin'de bugün başlıyor. Şampiyonaya, 112 ülkeden, 600'e yakın sporcunun katılması bekleniyor. Türkiye'yi, F.Bahçe yüzücüleri Uğur Orel, İlkay Dikmen, Derya Erke ve Gülşah Günenç temsil edecek. Antrenörlüğü de yine F.Bahçe'den Yaramenko yapacak.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi