T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 21 NİSAN 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Ahmed Hassan'a Blackburn de talip

Mısır'daki Afrika Kupası'nda oynadığı futbolla en iyi oyuncu seçilen Ahmed Hassan'a teklif üstüne teklif geliyor. Anderlecht'in teklifini düşünmek için süre isteyen Mısırlı futbolcuya bu kez de Tugay'ın da forma giydiği Blackburn Rovers talip oldu. Mısırlı futbolcunun sezon sonu sözleşmesi sona erecek. A.Hassan'ın yakın çevresine, "9 yıldır Türkiye'de futbol oynamaktan mutluyum. Beşiktaş'ta kalmak isterim. Yönetime teklifleri ilettim ama beni takımda görmek istediklerine dair bir şey söylemediler. En iyi kararı vermek için teklifleri iyi değerlendireceğim. İngiltere'de oynamak hayalimdi" dediği öğrenildi.


Graeme Souness Paketi satılacak

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye Kupası'nı kazandığı 1996'da dönemin teknik direktörü Souness'ın Şükrü Saracoğlu Stadı'na Galatasaray bayrağı dikmesi, Galatasaray Store'a ilham oldu. Graeme Souness Paketi, bugünden itibaren 48 YTL'den GS Store'lerde satışa sunulacak. Paket, bayrak, şapka, tişört ve posterden oluşuyor.


G.Saray yönetimi biletleri topladı!

Galatasaraylı taraftarlar için dün Biletix gişelerinde satışa çıkarılan biletler "göz açıp kapayana" kadar tükendi. Ayrılan 2.250 biletten almak için erken saatlerde kuyruğa giren taraftarlar şok yaşadı. Caddebostan'da 2. sıradaki bir taraftar bile bilet alamazken, Biletix yetkilileri bunun G.Saray yönetiminin biletlerin bir bölümünü almasından kaynaklandığını söyledi. 1200 biletin yöneticiler tarafından 'kendilerine yakın kişilere' vermek üzere alındığı belirtildi.


4 bin polisli derbi nerede görülmüş?

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, yarın oynanacak F.Bahçe-G.Saray derbisi için centilmenlik temennisinde bulunurken, "Stat içinde güvenliği sağlamak üzere özel görevlilerin bulunması amacıyla gerekli düzenlemeleri yapacağız. Avrupa'da 4 bin polisle oynanan bir derbi yok. Bu bizim için hiç hoş değil"dedi. Ulusoy, maçı yönetecek hakeme de şans diledi.


Beşiktaş, İstanbul Üniversitesi'ni bitirdi: 72-68

Bayanlar Basketbol Ligi play-off yarı final 2. maçında Beşiktaş Cola Turka, İstanbul Üniversitesi'ni 72-68 yenerek seride durumu 3-0 yaptı ve finale yükseldi. Beşiktaş, ilk yarıyı da 38-29 üstün kapadı. Diğer maçta ise BOTAŞ Spor, Adana'da Fenerbahçe'yi 72-69 yenerek seride durumu 2-1 yaptı.


Basketbolda Türkiye Kupası heyecanı

Basketbolda 21. Erkekler Türkiye Kupası, hafta sonunda sahibini buluyor. Adana'da, bugün başlayacak kupa mücadelesinde Tuborg-Darüşşafaka, Ülker-Galatasaray Cafe Crown, Efes Pilsen-Mersin Bş.Bld. ve Fenerbahçe-Türk Telekom maçları yapılacak. Kupayı kazanacak takım Pazar günü final maçıyla belli olacak.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi