T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 9 OCAK 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

CAN CİĞER KUZU SARMASI

Ekonomik sıkıntıları bir türlü aşamayan sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Canaydın alışagelmişin dışında ilk kez kampa gelerek futbolcularıyla tek tek ilgilendi.

G.Saray'ın EFES CUP'ta Borusia Dortmund'u farklı yenmesiyle moral bulan başkan Özhan Canaydın, maçtan sonra yemekte futbolcularla bir araya geldi. Paralarını alamadıkları için Antalya kampına gitmek istemeyen futbolcuları zor ikna eden başkan Canaydın, önceki akşam yemekte biraraya geldiği futbolcuları göstermiş oldukları özveriden dolayı tek tek kutladı.

Oyuncularla kampta can ciğer olan başkan Canaydın, dün sabah yapılan antrenmandan sonra da futbolcuların para şarkıları söyleyerek idmanı terketmesi üzerine de bir toplantı yaptı. Canaydın, futbolculara, "Çok fedakarlık yaptığınızı biliyorum. Sizlere bu fedakarlığınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bayram sonrası hepinizin parası ödenmiş olacak. Ve bir daha para lafı olmayacak. Artık daha fazla bu tip para şarkılarını söyleminizi istemiyorum" diye konuştu.

PARAYI UNUTTURDU

4 yıldır başkanlık süresi içinde ilk kez G.Saray'ın kampına katılan başkan Canaydın, futbolcularla birebir görüşmelerde bulunarak moral vermeye çalışıyor. G.Saray'ın lig maçlarına bile gitmeyen Canaydın'ın bu tavrı futbolcular tarafından da olumlu karşılandı. Başta kaptan Hakan Şükür olmak üzere futbolcuların çoğu, başkan Canaydın'ın bu ilgisi karşısında parayı bile unuttuklarını söylediler. Başkan Canaydın'ın kurban bayramını da kampta futbolcularla birlikte geçirmesi bekleniyor.

  • ENGİN ALBAYRAK

    Canaydın yakın takipte

    B.Dortmund maçı sonrası Antalya'da bir balık lokantasında futbolculara yemek veren başkan Özhan Canaydın, futbolculara göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür etti. Dün de takımın kamp yaptığı otelde oyuncularla öğlen yemeğinde bir araya gelen Canaydın, burada da futbolculara bayramdan sonra alacaklarını ödeme sözü verdi. Canaydın'ın, oyuncularla birebir görüşüp moral vermeye de çalıştığı öğrenildi.

    Malım mülküm sensin

    G.Saray'da ödemeleri yapılmayan futbolcular dün, sabah antrenmanından sonra ilginç esprileriyle güne damgasını vurdu. Futbolcuların İstanbul'daki ilk idmanda olduğu gibi para şarkıları söylemesi espiri konusu oldu. Sabah çalışması sonrasında otele dönerken Necati ve Hasan'ın başını çektiği gurup parasızlıkla ilgili şarkı söylemeye başladı. Daha sonra diğer futbolcular da şarkıya katılarak iki oyuncuya eşlik etti.

    PARAM YOK
    PULUM YOK
    MALIM,
    MÜLKÜM, OLMASIN
    ZİYANI YOK
    SEN VARSIN
    CİMBOM'UM
    MALIM, MÜLKÜM,
    SENSİN BENİM
    HERŞEYİMSİN

    ASLAN'I HIRS BASTI

    B.Dortmund'u 5-3 mağlup eden G.Saray'da yüzler gülüyor. Dünkü antrenmanda oldukça neşeli gözüken futbolcular 5'er kişiden oluşan 3 takımla çift kale maç yaptı. Futbolcuların idmanda aşırı istekli olmaları ise teknik heyeti sevindirdi. İdmana sakat Orhan, hasta Heinz katılmadı.

    Eşler, kampa davet edilecek

    Futbolcularla kampta bulunan başkan Özhan Canaydın, sürpiz yapmaya hazırlanıyor. Canaydın, yılbaşına ve bayrama parasız giren futbolcuların eşlerini Antalya kampına davet edecek. Kampı 3 gün daha uzatmayı düşünen yönetim, bu nedenle futbolcuların eşlerini kampa çağırma kararı aldı. Bayramı eşleriyle geriçecek futbolcular ise bu haber karşısında oldukça sevindiler.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi