T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 9 OCAK 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Hem uykunun hem katilin peşinde

Yaz boyunca güneş batmayan Alaska'da, uykusuzluk hastalığına yakalanan dedektifin bir katilin peşinde nefes kesen mücadelesinin anlatıldığı iyi bir psikolojik-gerilim

Yaz boyunca hiç güneş batmayan Alaska'da, uykusuzluk hastalığına yakalanan bir dedektifin katille mücadelesinin anlatıldığı Uykusuz, bu akşam ekrana getiriliyor. Takip ve Akıl Defteri gibi yenilikçi filmlerin sıra dışı yönetmeni Christopher Nolan'ın zekice tasarladığı filmde, Al Pacino, Robin Williams gibi usta oyuncular rol alıyor. 1997 Norveç yapımı aynı adlı filmin yeniden çevrimi olan Uykusuz, son dönem çekilen psikolojik-gerilim filmlerinin iyi örnekleri arasında gösteriliyor. Senaryosu ve müzikleriyle de beğeni toplayan Uykusuz'un konusu kısaca şöyle: Los Angeles Polis Teşkilatı'nın iki dedektifi Will Dormer ve Hap Eckhart, bir cinayeti çözmek üzere Alaska'da küçük bir kasabaya gönderilirler. Araştırmaları sonucunda Walter Finch adında bir yazardan şüphelenen iki ortak, sisli bir havada şüpheliyi köşeye sıkıştırırlar. Ancak Dormer yanlışlıkla ortağını vurur ve şüpheli kaçmayı başarır. Dormer, ortağının katil tarafından vurulduğunu söyler ama katil, bütün olanları görmüştür. Böylece Will'e şantaj yapmaya başlar. O günden sonra Dormer hem yaşadığı olay yüzünden, hem de güneş hiç batmadığı için bir türlü uyuyamaz. Yerel polis Ellie Burr, Dormer'a yardımcısı olarak atandıktan sonra ortada garip bir şeyler döndüğünü anlamaya başlar.

Orijinal Adı: Insomnia Yön: Christopher Nolan Oyn: Al Pacino, Robin Williams, Hilary Swank
TRT 1 - 19.55


Kurtlar Vadisi yine, yeniden...

İlgiyle izlenen ve geçtiğimiz hafta sona eren Kurtlar Vadisi, ilk bölümlerinden itibaren Show TV ekranlarında yeniden gösteriliyor. Bu sezon Kanal D'ye transfer olan dizi henüz yayın hayatına son verir vermez, Show TV atağa geçerek dizinin eski bölümlerini yayınlamaya karar verdi. Dizinin fanatikleri bir taraftan Çakır'ın maceralarını, bir taraftan da Polat'ın estetik ameliyat olarak Konsey'de baronluğa nasıl yükseldiğini izleme fırsatı bulacak. Necati Şaşmaz, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, İpek Tenolcay, Gürkan Uygun'un rol aldığı dizinin bu akşam yayınlanacak ilk bölümünde Polat Alemdar'ın Kurtlar Vadisi'ndeki uzun ve belalı yolculuğa doğru attığı ilk adım ekrana gelecek.
SHOW / 22.00


Bir sokak çocuğunun dramı

Hasan Kıraç'ın yönetmenliğini üstlendiği Beşinci Boyut'ta bu hafta, tek isteği bir aileye kavuşmak olan sokak çocuğu Yusuf'un dramı ekrana geliyor. Babası sakarlıkları yüzünden onu evden kovduğu günden beri, sokakta bulduğu bir varilin içinde yaşayan ve özürlü olan Yusuf'un imdadına Salih yetişiyor. Yusuf, gittikleri çiftlik evinde çiftliğin sahibi Ömer Bey'in oğlu Koray'la tanışıyor. Babasının annesini evden kovduğu Koray'ın da en büyük isteği annesine kavuşmaktır. İki çocuk kısa sürede arkadaş olurlar
SAMANYOLU / 19:55


Tuncer eğlendiriyor

Mahmut Tuncer'in sunduğu eğlence programı Mahmut Tuncer Show'a bu akşam Karadeniz müziğinin ünlü seslerinden Davut Güloğlu konuk oluyor. Tuncer'in türküleri ve esprileriyle renklendirdiği gecede, Güloğlu sevilen şarkılarını seslendiriyor. Bu akşam canlı yayınlanan programa ayrıca Tuncer'in daha önce evlendirdiği çiftler de katılıyor.
Kanal 7 / 23.00


KALP GÖZÜ
Kalp Gözü'nde kurbanlık mücadelesi

Süleyman Çobanoğlu'nun kaleminden ekrana yansıyan Kalp Gözü'nde 4 öyküye yer veriliyor. Kurban adlı öyküde, kurbanlık koyunlarını şehir eşkıyasına kaptıran adamın başından geçenler anlatılıyor.
KANAL 7 / 19.45


EMRET KOMUTANIM
En sevilen bölümler ekrana geliyor

Mehmet Ulay, Sarp Levendoğlu ve Seda Akman'ın rol aldığı dizi, bu akşam en sevilen bölümlerinden oluşan kolajla ekrana geliyor.
SHOW / 20.00


KOBRA TAKİBİ
Bir öğrencinin kaza sonucu ölümü

Erdoğan Atalay, Christian Oliver ve Dietmar Huhn'un ro aldığı dizide, bir öğrenci kaza geçirip ölüyor ve otopside ölüm sebebinin uyuşturucu olduğu anlaşılıyor. Jan ve Semih de üniversiteye giderek suçluların peşine düşüyor.
KANAL D/00.30


Rehine Oteli
Kongre üyeliğine aday olan Robert Sinclair, bir otelde konuşma yapmak üzereyken, eski bir Vietnam gazisi oteli basar ve Sinclair'in karısıyla kızını rehin alır. Otele hem FBI hem de özel tim gelir ve Vietnam gazisi ile pazarlığa girerler.
Orijinal Adı: Hard Time Hostage Hotel Yön: Hal Needham Oyn: Burt Reynolds, Keith Carradine, Charles Durning, Michael Bure TV8 - 20.30

Pazartesi Sabahı
Yaşadığı küçük Fransız kasabasında iş ve özel hayatında heyecan verici hiçbir gelişme yaşamayan Vincent, bir gün babasını ziyaret eder ve onun aklına uyarak Venedik'e gider. Orada kendisini macera dolu günler beklemektedir.
Orijinal Adı: Lundi Matin (Monday Morning) Yön: Otar Iosseliani Oyn: Jacques Bidou, Radslav Kinski Narda Blanchet
Cnbc-e - 22.00

Terminatör 3
Terminatör serisinin son filmi olan Terminatör 3'te, Skynet'in o güne dek ürettiği en gelişmiş cyborg öldürme makinesi T-X geleceğin gölgelerinden, T-1000 tarafından yarım bırakılan işi tamamlamak üzere geçmişe gönderilir.
Orj Adı: Terminatör 3 Rise of the Machines Yön: Jonathan Mostow Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl
KANAL D - 22.00

Savaş Sanatı
Birleşmiş Milletler'in Çin'le önemli bir zirveye hazırlandığı günlerde bu iki gücü karşı karşıya getirmek isteyenler komplo kurar. Bunun için BM Genel Sekreteri gizli ajanı Neil Shaw olayı araştırmak için görevlendirilir.
Orijinal Adı:The Art of War, Yönetmen: Christian Duguay, Oyuncular:Wesley Snipes, Maury Chaykin, Marie Matiko
ATV / 22.15

Yıldız Savaşları Jedi'nin Dönüşü
Darth Vader ve İmparatorluk yeni bir Ölüm Yıldızı'nın inşasına başlıyorlar. Han Solo hapise girdiğinden Luke, R2-D2, C3-P0, Chewbacca ve Prenses Leia'yı onu kurtarmak için gönderiyor. Endor'da gezegeninde büyük bir çarpışma başlıyor.
Orijinal Adı: Star Wars - Return Of The Jedi Yön: Richard Marquand Oyn: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher
SHOW - 01.30


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00 TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi