T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 23 OCAK 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Hamburg'un Ailton ısrarı

Alman 'Bild am Sonntag' gazetesi Hamburger'un, Ailton'u transfer etmek istediğini yazdı. "Ailton anlaşması 1.5 milyon'' başlığıyla verilen haberde, Ailton'u sezon sonuna kadar oynaması için 500 bin avro karşılığında kiralamak istediği, golcü futbolcuya da 1 milyon avro verileceği kaydedildi.


Beşiktaş, İnönü'de 15 puan kaybetti

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Beşiktaş için İnönü Stadı kabus oldu. Siyah-beyazlılar, bu sezon sahasında oynadığı 10 maçta, 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alarak toplam 15 puan kaybetti. Beşiktaş bu maçlarda 16 gol atarken, kalesinde ise 12 gol gördü.


Cordoba kupa maçında sahada

Erciyesspor beraberliğiyle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah-beyazlılar, Samsunspor ile oynayacakları kupa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sakatlıkları geçen Cordoba ve Gökhan forma giyebilecek, Tümer ve Ahmet Dursun'un durumları şüpheli.


Avustralya Açık'ta sürprizlere devam

Avustralya Açık'ta 2 numaralı seri başı Amerikalı Andy Roddick, Güney Kıbrıslı Marcos Bagdatis'e 6/4, 1/6, 6/3 ve 6/4'lük setlerle yenilerek turnuvaya veda etti. Fransız Santora ise, İspanyol Ferrer'i 6/4, 7/5 ve 7/5'lik setlerle yenerek günün 2. sürprizine imza attı. Arjantinli Nalbandian, İspanyol Robredo'yu 3-0 ile geçti. Bayanlarda ise ABD'li Davenport, Rus Kuznetsova'yı, Rus Petrova, vatandaşı Vesnina'yı Belçikalı Justine Hardenne, İspanyol Pascual'ı 2-0 yenerek bir üst tura çıktılar.


Hidayet, Magic'i galibiyete taşıdı

NBA'de Orlando Magic, Sacramento Kings'i 83-78 yendiği maçta Hidayet, 22 sayı, 6 ribaunt, 2 asist ve 1 top çalmayla yıldızlaştı. Mehmet Okur'un 20 sayı 13 ribauntla oynadığı maçta Utah Jazz, Cleveland Cavaliers'a 108-90 yenilmekten kurtulamadı. Cleveland'da, 51 sayı atan Lebron James, kariyerinin 5 bin'inci sayısına ulaşarak NBA tarihinde bunu başaran en genç oyuncu oldu.


Cengiz Koç'un gözü unvanda

Berlin'de yaşayan Türk boksör Cengiz Koç, 28 Ocak'ta İtalyan Paolo Vidoz'a karşı yapacağı Avrupa Ağır Sıklet Boks Şampiyonluğu unvan maçına iddialı hazırlanıyor. Koç, Berlin'de yayınlanan B.Z gazetesine yaptığı açıklamada, ''Paolo Vidoz'u yenmek istiyorum dememeli, yeneceğim demeli'' şeklinde konuştu.


Denizli, süper başladı: 3-1

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor, deplasmanda Ankaraspor'u 3-1 yendi. Denizlispor, Kratochvil, Serhat (2) golleriyle 3 puana ulaşırken, Ankara'nın tek sayısı Ersen Martin'den geldi.


Beşiktaş 2. yarı coştu: 85-67

Basketbol Bayanlar Ligi'nde lider Beşiktaş, Botaşspor'u deplasmanda 85-67 gibi farklı şekilde yendi. Siyah-beyazlılar, devreyi 34-33 yenik kapattı. İkinci yarı toplarlanan Beşiktaş'ta 16 sayı atan Yasemin yıldızlaşırken, Botaş'ta ise 22 sayı atan Mosch'un büyük çabası yenilgiyi önlemeye yetmedi.


Gaziantepspor 3 puana hasret

Bu sezon sahasında hiç kazanamayan Gaziantepspor, Samsunspor'a da yenildi: 0-1.Konuk ekibe hayati 3 puanı getiren gol 69. dakikada Serkan Aykut'tan geldi.


Zafer Karşıyaka'nın

Voleybol Bayanlarda Karşıyaka, Galatasaray'ı 5 sette geçebildi: 3-2.
DİĞER SONUÇLAR
Ankara SSK-F.Bahçe : 0-3
E.TOKİ-A.İhtisas : 3-0
T.Telekom-Eczacıbaşı : 0-3
Emlak Bank.-İller Bank. : 0-3


Çalımbay istifa etti

Sahasında Denizlispor'a 3-1 yenilerek, düşme hattına inen Ankaraspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, istifa etti. Beşiktaş'ta yaşadığı sıkıntıları üzerinden atamadığını ve kafasını yeni takımına veremediğini belirten Çalımbay, "Kendimi işime veremedim. Kulübede bile maça konsantre olamadım. Bu şartlarda devam etmenin anlamı yok" dedi.


Güreşte ilk yarı bitti

Serbest ve Grekoromen 1. Güreş Ligleri'nde ilk yarı mücadelesi sona erdi. Grekoromen Lig'de ASKİ, Karagücü'nü 5-2, Rize Çayspor, MTA'yı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Konya Şekerspor'u 4-3 yendi. Serbestte ise Ank.Şekerspor, TEKEL'i 7-0, Erzurum Bld., MTA'yı 4-3, İzmir TEKEL, ASKİ'yi 6-1 yendi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi