T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
G Ü N D E M 26 ŞUBAT 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Nuh Mete Yüksel'in korumasına bıçak çektiler

Ankara Cumhuriyet Savcısı Nuh Mete Yüksel'in korumasına bıçak çektiği bildirilen bir kişi gözaltına alındı. Dün nöbetçi savcı olan Nuh Mete Yüksel'i lojmandan almak için Küçükesat'a giden koruma Salih G'nin kullandığı araç, Kehribar Sokak'ta Gazi A'nın kullandığı araçla karşı karşıya geldi. Salih G. ile kapıcı olduğu bildirilen Gazi A. arasında tartışmanın büyümesi üzerine Gazi A'nın, üzerindeki maket bıçağını çıkarması üzerine, Salih G. polis olduğunu belirterek, söz konusu kişinin durmasını istedi. Paniğe kapılan Gazi A, arabasına binerek olay yerinden uzaklaştı. Gözaltına alınan Gazi A, karakola götürüldü.


Makas'ta 18 kişi tutuklandı

Niğde'de, polis ve jandarmanın ortak düzenlediği "Makas" operasyonunda, gözaltına alınan 29 kişiden 18'i tutuklandı. Niğde Valisi Gündüz Beder, yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 21 Şubat'ta başlattığı Makas Operasyonu kapsamında gözaltına alınan 29 kişiden 18'inin tutuklandığını, 11 kişinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını söyledi.


Kore gazisine hüzünlü veda

Kayseri'de, yüksek tansiyon nedeniyle dün sabaha karşı yaşamını yitiren Kore gazisi Ahmet Ferah'ın cenazesi, toprağa verildi. Ferah (78) için Camii Kebir Camii'nde düzenlenen askeri törene, ailesi, yakınları, Kore gazileri ve vatandaşlar katıldı. Ferah'ın cenazesi, kılınan namazın ardından bir süre askerlerin omuzunda taşındı. Bu sırada, gazinin torunu olduğu öğrenilen Mustafa Ateş'in, bir yandan tabutu tutup bir yandan da cep telefonuyla dedesinin son yolculuğunu görüntülemeye çalışması dikkat çekti. Ferah'ın cenazesi daha sonra, Kayseri Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ferah'ın hayatını kaybetmesiyle, Kayseri'deki Kore gazisi sayısı 79'a düştü.

  • KAYSERİ (A.A)


    Çaldıkları otomobilleri yine sahiplerine sattılar!

    Çaldıkları otomobilleri, sahiplerine para karşılığı tekrar satmaya çalıştıkları iddia edilen 5 kişi polis tarafından yakalandı. Adapazarı Ozanlar Mahallesi Yalçın Sokak'ta devriye gezen polis ekipleri, Y.U'yu otomobil çalmak isterken suçüstü yakaladı. Ekipler olay yerinde, Y.U'ya ait olduğu öğrenilen motor ve şasi numarası değiştirilmiş 07 N 5732 plakalı otomobil ele geçirdi. Araçta yapılan aramada, otomobil hırsızlığında kullanılan çok sayıda otomobil anahtarı, levye, tornavida, balta ve çeşitli kırma aletleri ile elektrik kabloları ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.U'nun ifadesi doğrultusunda, daha önce 8 otomobil hırsızlığı olayına karıştıkları ve 3 otomobili alıkoydukları öne sürülen Y.K, A.K, İ.K, ve C.İ. de polis tarafından yakalandı. Zanlıların çaldıkları otomobilleri para karşılığı sahiplerine tekrar satmaya çalıştıkları öğrenildi.

  • SAKARYA


    Göçük altında kalan 2 kardeş sağ çıktı

    Ankara'da bir inşaatın temel çalışması sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan 2 işçi kurtarıldı. Alınan bilgiye göre, Emek 4. Cadde 56. Sokak'taki bir inşaatın temel çalışması sırasında meydana gelen göçükte Erkut ve kardeşi Dursun Kılıçarslan toprak altında kaldı. Toprak altında kalan işçi kardeşler itfaiye, Büyükşehir Belediyesi ve Sivil Savunma Arama Kurtarma ekipleri tarafından kısa sürede kurtarıldı. Yaralı işçiler daha sonra, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındılar.

  • ANKARA (A.A)


    Yağmurdereli'nin kayınpederi öldü

    Yapımcı Osman Yağmurdereli'nin kayınpe-deri Zonguldak'taki evinde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle'de yalnız yaşayan Ahmet Nuri Atasoy'un (78) evinden uzun süre çıkmamasından şüphelenen komşuları, kapıyı kırarak içeri girdiler. Atasoy'un yerde hareketsiz yattığını gören komşularının haber vermesi üzerine, polis ekipleri olay yerine geldi. Ekipler, Osman Yağmurdereli'nin kayınpederi olduğu bildirilen Atasoy'un öldüğünü belirlediler. Geçirdiği rahatsızlık sonucu öldüğü tahmin edilen Atasoy'un kesin ölüm nedeni, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılacak otopsisinin ardından belirlenecek.

  • ZONGULDAK

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi