Manisa haber - Kula’da 17 öğretmen ve 1 memur daha açığa alındı

Manisa'nın Kula ilçesinde 15 Temmuz darbe girişimi sonrası, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli 17 öğretmen ve 1 memur açığa alındı. Manisa'dan en güncel haberleri ve detaylı bilgileri yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.

Haber Merkezi IHA
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Manisa'nın Kula ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli 17 öğretmen ve 1 memur açığa alındı.

FETÖ/PDY'ye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı'nda on binlerce öğretmen açığa alınırken, Manisa'nın Kula İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan 17 öğretmen ve 1 memur da, örgütle bağlantılı olduğu gerekçesiyle görevden uzaklaştırıldı.

Daha öncede Kula ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğünde 1 müdür 27 öğretmen görevinden uzaklaştırılmıştı. Buna göre Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde bu güne kadar 1 müdür 44 öğretmen ve 1 memur görevinden uzaklaştırılmış oldu.

Emniyet Müdürlüğünden 1 emniyet müdürü, 2 polis memuru, 1 sivil memur, Vergi Dairesi Müdürlüğünden 1 müdür ve 1 memur, CBÜ meslek yüksek okulundan 3 öğretim görevlisi görevlerinden uzaklaştırıldı. Toplamda Kula'da 55 kişi görevinden uzaklaştırıldı.