T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

VEDA ETTİ, ELVEDA DEĞİL

UEFA Şampiyonu kadronun temel taşlarından biri olan ve takımın en eğitimli futbolcusu Ümit Davala hüzünle sevinç arasında Milan'a "evet" dedi. İmzayı Lazio maçı sonrasına bırakan yıldız futbolcu "Bir gün mutlaka döneceğim" diyor. Davala salı günü oynayıp çarşamba günü Milan'a imza atacak.

Galatasaraylı Ümit Davala, Fatih Terim yönetimindeki İtalya Ligi takımlarından Milan ile kesin anlaşmaya vardı. 11 Eylül'de Lazio ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında son kez takımdaki yerini alacak olan Ümit, 12 Eylül Çarşamba günü İtalya'ya giderek Milan'a imza atacak. Kendine ait internet sitesinde transferiyle ilgili geniş açıklamalarda bulunan Ümit, Sarı-kırmızılı taraftarlara yönelik, "Bu bir veda değil" başlığını taşıyan açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Öncelikle içimde buruk bir mutluluk yaşadığımı belirtmeliyim. Herkes Galatasaray'ın benimle sözleşme yenilemesini bekliyordu, ben de dahil. Ancak bu bir türlü gerçekleşmedi ve rotam İtalya'nın köklü kulüplerinden Milan oldu. Çok sevdiğim G.Saray'dan ayrılmak bana büyük üzüntü veriyor. Kalbim ve ruhum daima burada ve takımımla birlikte olacak. Artık sıkı bir Galatasaray taraftarı olacağım."

Futbolu G.Saray'da Bıracağım

Ümit transferi konusunda kendisine bilginin Milli Takım kampında iletildiğini belirterek "Yöneticilerimiz, Milanlı yöneticilerle pazarlığa oturmuşlar ve bu pazarlık sonucunda anlaşmışlar. Sevindiğim iki olay var. Giderken kulübüme yüklü bir para kazandırmış olmak ve Milan gibi bir kulüpte hocalığımı Fatih Terim'in yapacak olması. Şuna da yürekten inanıyorum ki, bir gün Galatasaray'a geri döneceğim ve sarı-kırmızılı forma altında yaşamayı arzuladığım Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayacağım. Futbolu da Galatasaray camiasına söz verdiğim gibi bu forma altında bırakacağım. Beni tüm Galatasaraylıların ve futbolseverlerin anladığına inanıyorum" dedi.

Spor Yazarları
Bekir Boran : Elif Aktuğ :
Ekran başında çektiklerimiz Benden söylemesi...
 
Öyle gidemedik böyle gideriz..
Ölümüne mücadelenin ardından 5 dakikada maçı kaybetmeyi bir türlü sindiremediğini söyleyen kaptan Ogün, "Kahroldum. Ama unutulmasın ki Avrupa Şampiyonası'na da barajdan gitmiştik. Bu takım Dünya Kupası'nı hakediyor" dedi.
BU SEYİRCİ RAKİP TANIMAZ
Seyircisiyle oluşturduğu organik bağları ilk kez bu kadar güçlenen "12 Dev Adam" gücünün üstüne çıkarak Hırvatlar'ı 19 sayı geriden gelip yendiğine göre yarın final hayal değil. Bundan sonra kaybetmek "ayıp ve günah" sayılmayacağına göre rahatlayan Milli Takım, şimdiden finali düşünüyor.
Denizli'nin silahı Rapaiç
F.Bahçe teknik patronu, doktorların temiz raporu verdiği Rapaiç'i Kocaeli maçında oynatmayı planlıyor. Başkan Yıldırım, 2002 Mart kongresinde başkanlığa devam kararını dün açıkladı.
Fulya'da korku ve terör
Beşiktaş'a olaylı bir şekilde transfer olan İlhan ve Tümer, eski takımlarına karşı oynayacakları maçta Samsunspor taraftarından çekiniyor. Alman hoca ise hata yapanı göndereceği tehtidinde bulundu.
Süper Lig 3.Hafta Puan Durumu

7 Eylül 2001
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED