T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

H A Y A T

Tatil sizin de hakkınız

Tatil hiç kuşkusuz hepimizin ihtiyacı. İnsanoğlunu zamana karşı yarışmaya zorlayan bugünün koşullarında ise adeta kaçınılmaz bir zorunluluk. Bu nedenle aile fertleriyle beraber huzur içinde tatil yapabilmek, kişinin kendisine ve sevdiklerine verebileceği en değerli armağanlardan birisi. Özellikle şehirlerde yaşayan ve kent hayatının kalabalığından, keşmekeşinden, ses kirliliğinden ve kültürel yozlaşmadan rahatsız olan kesimin bütün bu olumsuz etkilerden uzaklaşarak huzur içinde tatil yapabilmesi gerekli ve tabi ki tatil yapılacak yerin seçimi, en az tatil yapma kararını vermek kadar önemlidir.

İşte hem dinlenmek hem eğlenmek hem de tüm aile bireylerine hizmet eden bir mekan arayan tatilciler için Alanya'daki Şah Inn Suit Hotel bulunmaz bir fırsat... Değişmeyen ilkeyle hareket eden Şah Inn Suit Hotel "aile boyu tatil" sloganıyla, Akdeniz'in en güzide yerinde yeşile ve maviye doyamayacağınız bir ortamda tatil yapma fırsatı sunuyor.

Adımlarınız sizi götürsün

60 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan tatil köyünde yok yok. Hem beş yıldız standartlarında bir otel, hem de villa tipi üniteleriyle sizlere hizmet veren Şah Inn Suit Hotel'de bırakın adımlarınız sizi özlediğiniz yere götürsün.

Tatil köyünde büyük çoğunluğu balkonlu olan her oda tamamen halı kaplı. Villa ünitelerinin hepsinde ise teras, oturma grupları, çocuklar ve anne babalar için ayrı ayrı odalar bulunuyor. Ayrıca her odada 12 kanallı renkli televizyon, mini buzdolabı, saç kurutma makinası, direkt telefon ve daima sıcak su hizmeti yer alıyor.

Bayanlara özel aktivite

Tesis içerisinde bin 600 metrekare alan üzerine kurulu, iki kattan oluşan özel bir ortamda huzur içerisinde hanımların özel eğlenebilecekleri, içerisinde 1 adet tatlı su, 1 adet deniz suyu havuzu, çocuk havuzu, aquapark, sauna, spor salonu, masaj salonu, kuaför-güzellik salonu, mescit, dinlenme odası, duş, soyunma odaları bulunan aktivite merkezi bulunuyor. Ayrıca 24 saat hizmet veren sağlık ekibi de aynı ünitede yer alıyor.

Eğlenmenin yolu çok

Sadece hizmet değil eğlence de sunan tatil köyünde "eğlence" adına neler yok ki. Haftanın 5 günü animasyon gösterileri, mavi yolculuk, tarihi yerlerde özel turlar, voleybol, tenis, masa tenisi, bilardo, atari, çocuk oyun parkı, havuz oyunları, plaj voleybolu, su sporları, jet ski, paraşüt, deniz bisikleti, sörf, su kayağı, su topu, su basketbolu vb. gibi oyunlar. Diğer hizmetlere gelince tesislerde tam pansiyon olup "sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği ve içecekler ücretsiz" (premix ürünler) ücrete dahil.

 
Bolu'da 'foto safari' sefası...
Bolu'nun saklı kalmış doğal güzelliklerinin tanıtılması amacıyla düzenlenen "Jeep'le Foto Safari" başladı. Abant'taki Samat yaylasında düzenlenen toplantıda konuşan Bolu Valisi M.Ali Türker, Bolu'ya tatil amacıyla gelen insanların yeşil ve mavinin bütün tonlarını görüp, doğayla kucaklaşabileceğini söyledi. Türker, safarinin Bolu Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfınca düzenlendiğini hatırlatarak, "Bolu'da 4 mevsim insanlar tatil keyfini yaşayabilir"dedi. Safariye katılan basın mensupları Abant'tan başladıkları safarinin güzergahında yer alan tarihi M.Ö 1200-620 yıllarına dayanan "Göynük" ilçesine ulaşmak için 2 saat boyunca jeeplerle yol aldılar.
  • FATMA DEMİRCİOĞLU


    Dağcılar geri dönüyorlar
    İspanya'dan Türkiye'ye gelen 10'u görme özürlü 18 dağcı, beraberindeki 2 Türk dağcıyla birlikte Ağrı Dağı zirvesine tırmanıp, dönüşe geçti. Grup Başkanı Halis Çeven'in verdiği bilgiye göre, önceki gün hava koşullarının kötü olması nedeniyle 4 bin 200 metrede kurdukları kampta kalan dağcılar, dün sabahın erken saatinde tekrar tırmanmağa başladılar. 4 saatlik bir tırmanışın ardından Ağrı Dağı'nın 5 bin 137 metre yüksekliğindeki zirveye ulaştıklarını anlatan Çeven, zirveye ulaşma başarısını gösteren dağcıların oldukça neşeli olduklarını belirtti.
  • 8 Temmuz 2002
    Pazartesi
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Reklam Tarifesi
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
    Bilişim
    | Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED