AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Derede boğulma!

F.Bahçe Teknik Direktörü, bir maç kazanmakla herşeyin bitmediğini belirterek, "Size bir gün süre. Sevinin, sonra da unutun. İlk hedefimiz Kayseri. Havaya girerseniz herşey alt üst olur" dedi.

GALİBİYETİ ABARTMAYIN

Derbide rakip sahada ezeli rakibi Beşiktaş'ı deviren Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Geçtiğimiz sezon her iki maçta da siyah-beyazlı takıma mağlup olan sarı-lacivertlilerde, rövanşı almanın yanısıra ligde zirve takibini sürdürmenin sevinci yaşanıyor. Teknik direktör Daum, Beşiktaş zaferini kutlayan futbolculara bunu fazla abartmamaları uyarısında bulundu.

ÖNCE KAYSERİ, SONRA PSV

Havaya girmeleri halinde Kayserispor karşısında bunun faturasını ödeyeceklerini anlatan Daum, "Denizi geçip, derede boğulma" atasözü ile gönderme yaptı. Kayserispor'dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları PSV karşılaşmasını da hatırlatan Alman teknik adam, lig ve Avrupa'daki tüm hedeflere ulaşacakları iddiasını dile getirdi.

  • AHMET BIYIKLI

    Daum karneyi düzeltiyor

    Büyük maçlardaki performansı eleştiri konusu edilen F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, derbilerdeki karnesine artı puanlar eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun sondan bir önceki haftasında G.Saray'ı 1-0 yenerek şampiyonluğu ilan eden Daum, önceki gün de Beşiktaş'ı devirip, ezeli rakibinin üstünlüğüne son verdi. Daumlu F.Bahçe, ligde G.Saray ile 4 maç oynadı, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Beşiktaş ile oynanan maçlarda ise 2 galibiyet, 2 yenilgi, 1 beraberlik alındı. Derbi dışındaki büyük maç olarak kabul edilen Trabzonspor ile rekabette ise Daum'un 4 maçta 4 galibiyeti bulunuyor.

    Gerçek Anelka'yı daha görmediniz

    Fenerbahçeli Anelka, Beşiktaş maçındaki başarılı performansıyla alkışlanırken, daha tam anlamıyla hazır olmadığını açıkladı. Derbi maçtaki performansının çok önemli olmadığını belirten Anelka, takımın kazanmasını önemsediğini söyledi. Şuanda yüzde 70 kapasiteyle oynadığına dikkat çeken Fransız oyuncu, zamanla daha da iyi olacağını belirtti.

    Rüştü'nün Volkan Valdes kaderi

    BARCELONA'DA VALDES

    Volkan Demirel, derbi performansıyla son dönemdeki başarısını taçlandırırken, kalenin tek sahibi diye görülen Rüştü'nün oynaması iyice zora girdi. Daum'un bu hafta da kaleyi Volkan'a vermesi beklenirken, Rüştü, iki yıl aradan sonra bir kez daha genç bir kaleci tarafından yedek kulübesine gönderiliyor. Tecrübeli futbolcu, Barcelona'da da Valdes tarafından takımdan kesilmişti.

    FENER'DE VOLKAN

    Barcelona'ya gittiği 2003-04 sezonunda 1982 doğumlu Victor Valdes'in arkasında kalan ve sezonu yedek geçirdikten sonra F.Bahçe'ye dönen Rüştü, bu kez de 1981 doğumlu Volkan'a kaleyi teslim etti. 32 yaşındaki Rüştü, 103 kezle en fazla milli olan futbolcu unvanını aldıktan sonra sezon başı sakatlık yaşadı, bu süreçte kaleye geçen Volkan, F.Bahçe'de olduğu gibi Milli Takım'ın da 1 numarası oldu.

    Fenerbahçeliler gırgır geçiyor

    Beşiktaş maçı sonrası F.Bahçeliler'in internet sitelerinde dillerine doladıkları espriler şöyle:
    - "Ayda'da da oynarız kaleye Pancu'yu koyar kazanırız" diyenler, Fener'in gazabına uğradı.
    - Game over, try again (Oyun bitti, bir daha deneyin.)
    - Ağlayarak büyük olunmaz. Sahada oynamayı bilin.
    - Tüpgaz patladı.
    - Beşiktaşlı yöneticiler sakın istifa etmeyin, daha çok şampiyonluk kutlayacağız.

    Biletler ateş pahası

    F.Bahçe'nin Kayseri ve PSV Eindhoven ile yapacağı müsabakaların bilet fiyatları açıklandı. Kayseri maçı biletleri 22-200 YTL, PSV Eindhoven maçı biletleri ise 44-275 YTL arasında satılıyor.

    Schalke'ye yakın takip

    Daum bugün Almanya'ya gidiyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki rakip Schalke'nin yarın Nürnberg ile yapacağı maçı izleyecek olan Daum, Perşembe günü İstanbul'a dönecek.

    Fenerliler serbest

    Derbide Valilik kararını delerek stada giren ve gözaltına alınan 41 F.Bahçeli taraftar serbest bırakıldı. Gözaltına alınanlar arasında bulunanlardan 13'ünün çocuk olduğu ve ailelerine teslim edildiği belirtildi.

    Klasik reçete: Sinan göreve

    Takımı toparlamak için çare arayışındaki Beşiktaş yönetimi Sinan Engin'e yeniden menajer olması için teklif yaptı ancak henüz net bir yanıt alamadığı öğrenildi. Engin karar vermek için süre istedi.



  • 20 Eylül 2005
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Sağlık
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED