AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
'Rıza'yı sabote ediyorlar'

Beşiktaş, bazı futbolcuların Çalımbay'ı istemedikleri için kasten oynamadığı iddiasıyla çalkalanıyor. Sabotajcıları bildiği söylenen Çalımbay, "Oynamayan futbolcular hocaya kötü niyetle bakar" dedi

BEŞİKTAŞ'I SATANLAR VAR!

Siyah-beyazlı camiada, son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından korkunç bir iddia kulislerde giderek yayılıyor. Bazı oyuncuların Rıza Çalımbay'ı istemediği, bu nedenle gerçek perormanslarını sahaya yansıtmadığı ileri sürülüyor. Bu oyuncular için adres olarak takıma giremeyen yıldızlar gösteriliyor. Çalımbay'ın da bunlardan haberdar olduğu söyleniyor.

ÜSTÜ KAPALI DOĞRULAMA

Rıza Çalımbay'ın yakın çevresine, "Aslında ciddi bir revizyon lazım. Ama zamanı uygun değil" dediği öğrenildi. Çalımbay dün Lig TV'deki röportajında ise sabotaj iddiaları ile ilgili olarak, "Malesef ülkemizde takıma giremeyen oyuncular hocasına kötü niyetle bakıyor. Profesyonellik yok" diyerek şikayetini dile getirdi.

  • FUAT GUGULOĞLU

    Çalımbay'ın 'Başı dik gitme' planı

    Kaos yaratmamak için Malmö rövanşını bekleyen Çalımbay'ın Ankara ve İsveç'te kazansa bile istifa edebileceği öğrenildi.

    İSTİFAYI CEBİNE KOYDU

    Taraftarın istifa çağrısını hazmedemeyen Beşiktaş hocası Çalımbay'ın önlerindeki iki maçı beklediği belirtiliyor. Buna göre Çalımbay hemen istifayı düşündü ama yönetimin isteği ve kritik Avrupa sınavı nedeniyle beklemeye geçti.

    MUSTAFA DENİZLİ SESLERİ

    Malmö maçı öncesi takımı hocasız bırakmayı yanlış bulan Çalımbay'ın Ankaraspor ve Malmö'yü yenip başı dik olarak ayrılabileceği ifade ediliyor. Yeni hoca adayları olarak Mustafa Denizli, Le Guen ve Toppmöller gündeme getirildi.

    Herkes Malmö maçına kilitlendi

    Taraftarın istifa çağrısına katılmayan ağır toplar, gelişmeleri izliyor

    BİRİLERİ BİR ŞEY YAPMALI

    FİKRET ORMAN: Hepimizde büyük moral bozukluğu ve çöküntü var. Akbaba pozisyonunda olmam. Mutsuzluktan prim yapmak yapımda yok. Ancak kötü giden birşeyler var. Taraftarımızın daha fazla üzülmemesi için birşeylerin yapılması lazım.
    İHSAN KALKAVAN: En son hedef Rıza olmalı. Transfer Rıza'nın gıyabında oldu. Takımda bazı sorunlar var ve bunların temelinde ne yazık ki yönetim kurulu yatıyor.

    KAN DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN ERKEN

    HASAN ARAT: Beşiktaş'ı çok zor günler bekliyor. Ortada bir problem olduğu kesin. Bazı problemler olduğunu saklamaya gerek yok. Şu anda bir kan değişikliği takıma zarar verir ancak zaman neyi gösterir bilinmez.
    EROL KAYNAR: Geçen sezon kredileri vardı. Ancak bu kredi artık tükendi. Malmö maçını beklemeliyiz.



  • 20 Eylül 2005
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Sağlık
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED