|

beIN Sports ( LİG TV ) maç özetleri! 15. hafta özetlerini izleyin

Süper Lig’de oynanan tüm maçların özetlerini beIN Sports ( LİG TV ) üzerinden izleyebilirsiniz. Puan durumunda yarışta olan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir rakipleriyle karşılaşıyor. Sizler de oynanan tüm mücadelelerin özetlerini maçın hemen ardından beIN Sports ( LİG TV ) maç özetleri sayfasından izleyebileceksiniz.

Yeni Şafak
10:33 - 10/12/2017 Pazar
Güncelleme: 10:36 - 10/12/2017 Pazar
Diğer
Süper Lig'de oynanan tüm mücadelelerin özetlerini maç özetleri sayfasından takip edebilirsiniz.
Süper Lig'de oynanan tüm mücadelelerin özetlerini maç özetleri sayfasından takip edebilirsiniz.

beIN Sports maç özetleri sayfasıyla kaçırdığınız tüm maçların özetlerini rahatlıkla izleyebilirsiniz. Süper Lig’de her hafta maçlar daha da heyecanlı hale geliyor. Şampiyonluk yarışının kızışırken takımlar da kıyasıya mücadele ediyor. Ateşli maçları kaçıran taraftarlar ise beIN Sports maç özetleri sayfasından özetleri rahatlıkla izleyebiliyorlar.

Yukarıdaki bağlantı üzerinden rahatlıkla her haftanın özet görüntülerini izleyebilirsiniz.

Kayserispor Beşiktaş maçı istatistikleri

İki takım Süper Lig'de 25. randevularına hazırlanıyor. Önceki 24 maçın 13'ünü Beşiktaş, sekizini Kayserispor kazandı (3B).

Beşiktaş, Süper Lig'de Kayserispor'a altı maçtır yenilmiyor (5G 1B); bu, iki takım arasında elde edilen en uzun yenilmezlik serisi.

Kayserispor ev sahipliğinde oynanan son üç lig maçını Beşiktaş kazanırken, ondan önce oynanan yedi maçın altısından sarı kırmızılılar galibiyetle ayrılmıştı (1M)

Kayserispor bu sezon ilk haftaki Galatasaray yenilgisinin ardından oynadığı 13 lig maçında sadece bir kez kaybetti (7G 5B) ve son altı maçtır yenilmiyor (3G 3B).

Kayserispor bu sezon iç sahada Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş ile birlikte ligin namağlup dört takımından biri (4G 3B). Bu sezon ligde sadece Galatasaray ve Beşiktaş (4'er gol) iç sahada Kayserispor'dan daha az gol yemeyi başardı (5).

Beşiktaş ligde altı maçtır yenilmiyor (3G 3B) ve son üç maçtır gol yemiyor.

Beşiktaş, Şenol Güneş takımın başına geçtiğinden bu yana ligde deplasmanda en fazla maç kazanan (24) ve en fazla gol atan (76) takım. Beşiktaş'ın bu dönemde aldığı sekiz mağlubiyetin altısı 2-1'lik skorlarla geldi.

Beşiktaş bu sezon ligin en fazla şut çeken takımı (239). Ancak bu şutlardan sadece 22 gol çıkarabilen siyah beyazlılar, .3'lük gole çevirme oranıyla ligin en kötü dördüncü takımı.

Beşiktaş bu sezon ligin en az gol yiyen (12) ve en fazla maçta kalesini gole kapatan (6) takımı.

Bu maçta, bu sezon Süper Lig'de kalesine en az şut gelen üç takımın ikisi karşılaşacak: Kayserispor (135) & Beşiktaş (142; Galatasaray ile birlikte).

Beşiktaş (12.9 xGA) ve Kayserispor (14 xGA), bu sezon kalelerine gelen şutların kalitelerine göre gol yeme beklentileri en düşük iki takım.

Beşiktaş bu sezon ligin en fazla kafa golü atan (7) ve en az kafa golü yiyen (1) takımı.

Beşiktaş bu sezon ligde deplasmanda öne geçtiği hiçbir maçı kaybetmedi (3G 1B) ve geri düştüğü hiçbir maçı kazanamadı (2M). Kayserispor ise evinde öne geçtiği altı maçta da yenilgi yüzü görmedi (4G 2B).

Ricardo Quaresma, Beşiktaş formasıyla Kayserispor'a karşı çıktığı beş lig maçında iki gol attı. Quaresma'nın Süper Lig'de daha fazla gol attığı sadece bir takım var: Manisaspor (3).

Deniz Türüç bu sezon ligde en fazla asist yapan dört oyuncudan biri (5). Deniz'in bu sezonki asistlerinin dördü iç sahada gelirken, Kayserispor bu maçlarda yenilgi yüzü görmedi (3G 1B).

Beşiktaş'ın ligde deplasmanda attığı son altı golün üçü Cenk Tosun'dan geldi.

Sivasspor Başakşehir maçı istatistikleri

Başakşehir'le oynadığı ilk üç maçı kazanan Sivasspor, daha sonraki 15 karşılaşmadan sadece iki galibiyet çıkarabildi (3B 10M).

Evinde Başakşehir'le dokuz kez karşılaşan Sivasspor, bu maçların hiçbirinde kalesini gole kapatamadı (16 gol) ve rakibini iki kez mağlup edebildi (1B 6M).

Süper Lig'de üç maçtır sahadan yenilgiyle ayrılan Sivasspor, ondan önce oynadığı beş karşılaşmanın dördünü kazanmıştı (1B).

Ligde oynadığı son sekiz maçta rakiplerine mağlup olmayan Başakşehir (6G 2B), ligdeki iki yenilgisini de deplasman karşılaşmalarında aldı (Karabükspor ve Gençlerbirliği).

Başakşehir, Süper Lig tarihinde lider olarak girdiği haftalarda oynadığı 15 maçın sadece birini kaybetti (8G 6B).

Ligde şu ana kadar en az hava topu (155) ve ikili mücadele (667) kazanan ekip Başakşehir.

Süper Lig'in ilk 14 haftasındaki maçlarda skor olarak en az süre geride oynayan takım Başakşehir (134 dakika).

Bu sezon ligde en fazla isabetli pas yapan takım Başakşehir (6232), oyuncu ise Alexandru Epureanu (807).

Sivasspor'un bu sezon iç sahada attığı 10 golün yedisinde Arouna Kone (4) ve Hakan Arslan'ın (3) imzası var.

Başakşehir'in deplasmanda rakip filelere yolladığı son beş golün üçü Emmanuel Adebayor'dan geldi.

İlk 14 haftada Serkan Kırıntılı'nın (162) ardından en fazla sahipsiz top kazanan isim Sergio Rochet (152).

Şu ana kadar yaptığı asistlerle takımına en çok puan kazandıran oyuncu Emre Belözoğlu (3 asistle 5 puan).

#beIN Sports
#Maç özetleri
#LİG TV
6 yıl önce
default-profile-img