|

Canlı skor ve canlı maç anlatımı! Galatasaray Fenerbahçe canlı skor ile takip et

Canlı skor uygulamasıyla birlikte bu akşam oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe maçını yakından takip edebilirsiniz. Maçın ilk 11’lerini, röportajlarını, pozisyonlarını, topla oynama oranlarını ve maça ait tüm detayları canlı skor uygulaması ile yakından inceleyebilirsiniz. Ayrıca 3D anlatımla maçın pozisyonlarını da görebilirsiniz. İşte Yeni Şafak spor servisi tarafından hazırlanan canlı skor sayfası.

Yeni Şafak
20:03 - 22/10/2017 Pazar
Güncelleme: 20:07 - 22/10/2017 Pazar
Diğer
Galatasaray Fenerbahçe maçın ait tüm ayrıntıları Yeni Şafak Canlı Skor sayfası aracılığı ile takip edebilirsiniz.
Galatasaray Fenerbahçe maçın ait tüm ayrıntıları Yeni Şafak Canlı Skor sayfası aracılığı ile takip edebilirsiniz.

Canlı skor uygulamasıyla derbiyi yakından takip edin. Süper Lig’de derbi ateşi yanacak. 3D anlatımla birlikte derbiye ait tüm pozisyonlara ulaşabileceksiniz. Maça ait veriler canlı skor sayfasıyla Yeni Şafak’ta.

Galatasaray Fenerbahçe Canlı Skor
Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde 386. randevu

Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları, Süper Lig'de yarın yapacakları derbiyle tarihte 386. kez karşı karşıya gelecek.

Şimdiki Ülker Stadı'nın bulunduğu "Papazın Çayırı" olarak adlandırılan yerde 17 Ocak 1909 tarihinde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 108 yıllık rekabette, galibiyetlerde ve atılan gol sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertliler, geride kalan 385 maçtan 146'sını kazandı, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 123 kez galip geldi. İki takım 116 maçta ise eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin attığı 532 gole, Galatasaray 482 golle karşılık verdi.


- Ligde 121. sınav

Galatasaray ile Fenerbahçe, 60. sezonu oynanan lig tarihinde 120 kez karşılaştı.

Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 50-33 üstünlük kurdu. Ligdeki 37 maç da berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında sarı-lacivertliler 154, sarı-kırmızılılar ise 116 gol kaydetti.

- Fenerbahçe son dönemde de üstün

İki takım arasında son dönemde yapılan karşılaşmalarda da Fenerbahçe üstün durumda.

Rekabetteki son 10 karşılaşmanın 4'ü sarı-lacivertli takımın üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar bu süre içinde 3 müsabakayı kazandı, 3 karşılaşma ise berabere tamamlandı.

#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Canlı Skor
6 yıl önce
default-profile-img