|

Bakan Müezzinoğlu'ndan kıdem tazminatı açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kıdem tazminatıyla ilgili olarak, "Ana konularımızı şekillendirme çalışmalarımız sürüyor. Taslak olgunlaşınca paydaşlara gidilecek" dedi.

Yeni Şafak ve
13:29 - 15/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:43 - 15/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Bakan Müezzinoğlu, kıdem tazminatıyla ilgili tartışmalara açıklık getirdi.
Bakan Müezzinoğlu, kıdem tazminatıyla ilgili tartışmalara açıklık getirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TVNET'te çalışma hayatı ile ilgili soruları yanıtladı. Kıdem tazminatı ile ilgili kendisine yöneltilen soruya Bakan Müezzinoğlu, "(Kıdem tazminatı düzenlemesi) Şu anda olgunlaştırma çalışmalarını henüz tamamlamış değiliz. Ama hükümet sanki birilerinin haklarını alıyormuş diyenler var, onların karşı olmalarına rağmen biz dediğimiz dedik demeye devam edecek değiliz" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, kıdem tazminatıyla ilgili çalışmanın taslağı olgunlaşınca paydaşlara gidileceğini dile getirerek, "Onların bugünkü duruşu devam ediyorsa o zaman yapacak birşey yok" açıklamasını yaptı.


"2023'ten korkan bir dünya var"

Türkiye'de 12 milyonluk nitelikli, güçlü bir potansiyeli olan kitle olduğunu kaydeden Bakan Müezzinoğlu, "Biz bu kitleyi ülkenin üretimine pozitif olarak katmayı başardığımız zaman Türkiye'nin dünya ile rekabette hiçbir sorunu olmaz. 2023 hedeflerinden korkan bir dünya ve dostlarımız var. Ama ne derlerse desinler daha gelişmiş bir ülke bu ülkeye yakışıyor" şeklinde konuştu.


#Mehmet Müezzinoğlu
#Kıdem tazminatı
#Çalışma
#İş
7 yıl önce