|

Fenerbahçe Vardar maçını şifresiz veren kanallar listesi var mı? Fener Vardar maçı canlı izle

Fenerbahçe Vardar takımı ile bu akşam karşı karşıya geliyor. 2-0’ın rövanş mücadelesinde Fenerbahçe kendi evinde Vardar’ı farklı yenerek tur atlamak istiyor. Taraftarlar ise bu maçı nasıl izleyeceklerinin yöntemlerini arıyor. Peki Fenerbahçe Vardar maçını şifresiz veren kanallar var mı?

Yeni Şafak
21:14 - 24/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 21:17 - 24/08/2017 Perşembe
Diğer
Fenerbahçe Vardar maçını şifresiz veren kanallar listesi var mı?
Fenerbahçe Vardar maçını şifresiz veren kanallar listesi var mı?

Fenerbahçe Vardar maçını şifresiz veren kanallar listesi bugünün en çok sorulan soruların başında yer alıyor. D Smart ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak olan Fenerbahçe Vardar maçı için geri sayım başladı. Heyecana ortak olmak isteyen taraftarlar ise alternatif yollar deniyor.

Fenerbahçe Vardar
maçını veren şifresiz kanal listesi maalesef bulunmuyor. Bu heyecanlı maçı izlemek isteyen taraftarlar maçı
Smart Spor
ekranlarından canlı izleyebilirler.
Fenerbahçe-Vardar maçı sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde bugün oynanacak Fenerbahçe-Vardar UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı dolayısıyla Kadıköy'de bazı yollarda trafik akışı sağlanamayacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 20.30'da başlayacak maç sebebiyle saat 16.00'dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Bu kapsamda, Recep Peker Caddesi, Yoğurtçu Parkı Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi kavşağına kadar olan kısım ile Kördere Sokak ulaşıma kapalı olacak.

#Fenerbahçe
#Vardar
#Avrupa Ligi
7 yıl önce
default-profile-img