|

4 çocuğunu kaybetti

Canlı bombayla hayatı kararanlardan biri de Emine Ayhan. Bombanın eve su içmek için girdiği sırada patladığını söyleyen Ayhan, saldırıda 4 çocuğunu kaybetti, eşi de hastanede yoğun bakımda.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/08/2016 الإثنين
Güncelleme: 04:51 - 22/08/2016 الإثنين
Yeni Şafak
Ayhan, 'Dünyam her şeyim bitti' diye feryat etti.
Ayhan, 'Dünyam her şeyim bitti' diye feryat etti.

Hayatta kalan tek çocuğu için canına kıymadığını söyleyen acılı anne şunları söyledi: “Düğün bizim yakın akrabamızındı. Ben eve su içmeye giderken birden büyük bir patlama oldu. Önce havai fişek veya başka bir patlama olduğunu düşündük. Hemen patlama yerine koştum baktım ortalık kan gölüne dönmüş ve her yer ceset yeri olmuş. Çocuklarımı aradım, cesetlerini buldum. O an sinir krizi geçirdim. Dünyam her şeyim bitti çünkü 5 çocuğumdan biri kaldı. Eğer kalan 1 çocuğum olmasaydı intihar ederdim çünkü dayanamıyorum."







Canice
!


Kına gecesinde yaşanan terör saldırısı öncesi Siirt'in Pervari ilçesinden kente Akdoğan ailesinin akrabalarını getiren servis şoförü Hamdullah Ceyhan da sıradan bir düğünde yapılan bu hain saldırının canice olduğunu belirtti. Akdoğan ailesinin fertlerini 3 haftadır Gaziantep'e getirdiğini kaydeden Ceyhan, “Damadın ablası da amcası da saldırıda vefat etti. Bu saldırı canicedir. Bunu nasıl yaptılar? Hangi vicdan el verir?" dedi.





#Emine Ayhan
#Gaziantep
#Terör saldırısı
٪d سنوات قبل