|

Çifte mesai

AK Parti’nin bugün Meclis gündemi yoğun. 65. hükümet programı görüşmelerinin yanısıra AK Parti Grubu, grup başkanvekili seçimini gerçekleştirecek. İki komisyon başkanlığına da yeni isimler getirilecek

Yeni Şafak
04:00 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 09:12 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Meclis'te bugün hem 65. hükümet programı görüşülecek hem de AK Parti Grubu, grup başkanvekili seçimi gerçekleştirecek.


AK Parti MKYK, MYK ve kabine değişimlerinin ardından gözler Meclis'e çevrildi. Erol Kaya'ya parti yönetiminde, Faruk Özlü'ye kabinede görev verilmesiyle birlikte TBMM'de iki komisyon başkansız kaldı. Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu ile Milli Savunma Komisyonu başkanlıklarına yeni isimler getirilecek. Yine AK Parti'de kabineye giren Nurettin Canikli'nin yerine Grup Başkanvekili görevlendirmesi yapılacak. AK Parti TBMM Grubu, bugün grup başkanvekili seçimi gerçekleştirmek üzere toplanacak.


Bugün aynı zamanda Meclis Genel Kurulu'nda AK Parti'nin 65. hükümet programı üzerindeki görüşmeler gerçekleşecek. AK Parti TBMM Grubu, TBMM Genel Kurulu'nda 65. hükümet programı üzerindeki görüşmeler öncesinde, saat 14.00'te basına kapalı olarak toplanacak. Önceki gün milletvekillerine gönderilen yazıda, kapalı grup toplantısının gündemi “seçim" olarak belirtildi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağı toplantıda, grup başkanvekili seçimi yapılacağı ifade edildi.



#AK Parti
#MKYK
#Erol Kaya
8 yıl önce