|

Hulusi Akar'dan Yenikapı'da tarihi mesajlar

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Yenikapı'daki tarihi mitingden tarihi mesajlar verdi. Konuşması boyunca destek alkışlarıyla karşılanan Akar, "Milletimize ihanet eden bu alçaklara layık oldukları cevap verilmiştir. Bu rezaleti Türkiye Cumhuriyeti devletine, TSK'ya ve asil milletimize yaşatan hainler en ağır şekilde cezalandırılacaktır" dedi.

Yeni Şafak
19:53 - 7/08/2016 Pazar
Güncelleme: 20:41 - 7/08/2016 Pazar
Yeni Şafak

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Yenikapı'da yapılan 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde halka seslendi.



Akar'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:


"Bugün burada 7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler Mitinginde TSK komuta kademesi ile, sizlerle beraber olmanın onur ve heyecanını yaşıyorum.



Milletimize ihanet eden bu alçaklara layık oldukları cevap verilmiştir. Bu rezaleti Türkiye Cumhuriyeti devletine, TSK'ya ve asil milletimize yaşatan hainler en ağır şekilde cezalandırılacaktır.



Yüce milletimizin asker elbisesi içine girmiş eli kanlı canilerle ile tehditlerle canla başla mücadele eden kahraman evlatlarını ayırarak davranması biz güç ve moral vermiştir. Bizlere gösterdiğiniz bu yakın ilgi ve sevginin hayati öneme sahip olduğunun da farkındayız. Asil milletimizin gösterdiği kahramanlık her türlü takdirin üzerindedir. Bir kez daha sizlerin şahsında asil milletimize şükranlarımı sunuyorum.



Bu hain çetenin temizlenmesinde canlarını ortaya koyanlar yani sizlerle ve diğer devlet kurumlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yüce Türk milletini sayıyla selamlıyorum. Asil milletimizin yolu bahtı açık olsun."




#Hulusi Akar
#Darbe girişimi
#Yenikapı
8 yıl önce