|

Kumpasın hükmü Türkiye’de geçmez

MHP lideri Bahçeli, ABD’de Reza Zarrab üzerinden tezgahlanan oyuna sert tepki gösterdi. Bahçeli, “Suç nerede işlenmişse yargı mercii, yargı sahası, hukuki sınırlar orasıdır ve bu da Türkiye Cumhuriyeti’dir. Uluslararası kumpasın hükmü Türkiye’de geçmeyecektir” dedi.

Yeni Şafak ve
08:00 - 6/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:13 - 6/12/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
​MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Reza Zarrab’ın Türkiye’de yargılanması gerektiğini belirtti.
​MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Reza Zarrab’ın Türkiye’de yargılanması gerektiğini belirtti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Reza Zarrab’ın Türkiye’de yargılanması gerektiğini belirtti. Bahçeli, özetle şunları söyledi:

ABD’de kurulan yanlı, yaftalı ve siyasi mahkemelerde Türkiye yargılanmaktadır. Karanlık ve kaçak bir şahıs, hain ve casus bir suçlu, günlerdir kirli ve aynı zamanda kinli itiraflarıyla ülke kamuoyunu meşgul etmektedir. Türkiye’yi yere düşürmek amacıyla yerçekimiyle yarışanların ihanet ve ibret verici iffetsizlikleri hepimizin gözü önünde cereyan etmektedir. Bulaşık suyunu kristal bir vazo içinde saklayan sahtekârlar Türkiye’yi açıktan tehdide yeltenmişlerdir.

ŞARLATAN TANIK ALIK JÜRİ

Türkiye’yi sanık, şarlatanı tanık yapan; jürisi alık, niyeti tanıdık, iddiaları sarsak olan sözde bir hukuk sitemi her zaman, her daim ayaklarımızın altındadır. Suç nerede işlenmişse yargı mercii orasıdır ve bu da Türkiye Cumhuriyeti’dir. Uluslararası kumpasın hükmü Türkiye’de geçmeyecektir. FETÖ’cülerin intikam arayışları duvara çarpacaktır.

ABD’DEKİ TEZGAHIN SELAM MANGASI

ABD’de kurulan tezgâhın acentesi, selam mangası gibi hareket ederek doğruluğu yanlışlığı belli olmayan belgeleri pervasızca sallayanlar, Türkiye’ye karşı yeni bir cephe açmak için kollarını sıvayan namertlerdir. İç siyasi hesaplarını ülkemizin karışmasına bağlayan, büyük kongreleriyle ilgili tahkimat yapan, dağınıklıklarını iftira siyasetiyle kapatmaya çalışan işgüzar ve işbirlikçilerin gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. İçlerinde yalan nefreti kopanlar belge de sallasa, ABD’ye el de sallasa nihai son kendileri adına utanç verici olacaktır.


#Devlet Bahçeli
#Türkiye
#politika
6 yıl önce