|

Diriliş Ertuğrul bitince Alparslan Malazgirt başlayacak

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ yeni projesini açıkladı. İkinci sezonunda olan ve izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'u üç sezon olarak planladıklarını ardından da 2016'da dizinin sinema filmini çekeceklerini kaydeden Bozdağ, "Alparslan Malazgirt" filmini de müjdeledi. Bozdağ, çekimlerine 2017'nin Ocak ayında başlanacak filmde Alparslan'ı oynayacak oyuncuyu belirlediğini de açıkladı.

Yeni Şafak
00:20 - 27/12/2015 Pazar
Güncelleme: 01:11 - 27/12/2015 Pazar
AA

TRT'nin beğenilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ diğer film projelerine de açıkladı. Bozdağ, "Alparslan Malazgirt" filminin hikayesinin bittiğini, senaryo aşamasına geçildiğini söyledi.



"Alparslan'ı oynayacak kişiyi belirledim"


Bozdağ, "Ön hazırlığına başlandı, 1 yıl nihayetinde çekmeyi planlıyoruz. Yine çok büyük çapta bir proje olacak. Ocak 2017'de ilk çekimi başlayacak. Dört mevsim olarak çekmeyi planlıyorum. Alparslan'ı oynayacak kişinin, kim olduğunu söylemeyeceğim ama kafamda belirledim" ifadelerini kullandı.



Tarih Bölümü mezunu olduğunu belirten Bozdağ, "Niyetim uzun süre tarihi projelere imza atmak. Zihnim bu döneme daha iyi çalışıyor. Türkiye'de bu alanda ciddi bir boşluk var, ben bu boşluğu doldurma azmindeyim. Hem yapımcı hem proje tasarımcısı olarak istikametimi bunun üzerine seçtim" diye konuştu.



#diriliş ertuğrul
#Alparslan Malazgirt
#Mehmet Bozdağ
#1071 Malazgirt Savaşı
8 yıl önce