|

Diriliş Ertuğrul'dan izleyiciye "görülmemiş" müjde

İkinci sezonunda olan ve izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi, 2016 sinema film olacak. Dizinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul film projesinin Haziran 2016'da beyaz perdede izleyicilerle buluşacağını bildirdi.​ Bozdağ, "Şu ana kadar görülmemiş bir iş yapmayı hedefliyoruz, İnşallah başarırız" dedi.

Yeni Şafak
18:54 - 26/12/2015 Cumartesi
Güncelleme: 01:18 - 27/12/2015 Pazar
AA

TRT'de yayınlanan ve büyük ilgi gören "Diriliş Ertuğrul" dizisinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, dizinin film projesinin Haziran 2016'da beyaz perdede izleyicilerle buluşacağını bildirdi. Bozdağ, Diriliş Ertuğrul dizisine olan ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Türkiye'de bu tarz yapımların özlendiğini belirtti.



"İzleyici hasretti, çünkü maalesef kendi değerlerini ekranlarda göremedi" diyen Bozdağ, izleyicinin bu yüzden kendi tarihini, kendi hikayesini başarılı bir şekilde yansıtan bu projeye sahip çıktığını söyledi.



Diziyle yakalanan bu başarının devam edeceğini ifade eden Bozdağ, "Haziran ayında Diriliş Ertuğul'un filmini yapmayı planlıyoruz, nasip olursa. Çünkü diziyi 3 sezon yapmayı planlamıştık. 3'üncü sezon sonunda da Diriliş Ertuğrul devam eder mi, etmez mi, tekrar oturup düşüneceğiz. Ancak Diriliş Ertuğrul'un film projesi, haziran ayında hayata geçirilecek" şeklinde konuştu.




Sinema filmine ilişkin bilgi veren Bozdağ, "Orta Asya'da çekmeyi düşünüyoruz. Sinema olduğu için daha görkemli bir hale getirmeyi planlıyoruz. Şu ana kadar görülmemiş bir iş yapmayı hedefliyoruz, İnşallah başarırız" dedi.



Bozdağ, sinema filminde çekim zamanı uzun olduğu için daha rahat hareket edebileceklerini anlatarak, "Şu anda bir haftada 120 dakikayı veriyoruz ama sinema filminde 1-1,5 ayda 120 dakikayı çekeceğimiz için daha büyük bir prodüksiyon, görsel kalite ve daha sağlam bir alt yapıyla izleyiciyle buluşacağız" açıklamasında bulundu.


#Diriliş Ertuğrul
#beyazperde
#sinema
#engin altan düzyatan
8 yıl önce