|

Kötü Kedi Şerafettin gişeyi ele geçirdi

Kötü Kedi Şerafettin, kendisiyle aynı anda vizyona giren diğer filmleri gişede tırmaladı! 5 Şubat günü vizyona giren 5 yeni filmin ilk üç günlük izlenme sayılarını derledik ve kendi aralarında sıralamaya koyduk. Şerafettin birinci!

Yeni Şafak
16:29 - 13/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:04 - 14/02/2016 Pazar
Yeni Şafak

Geçtiğimiz hafta,

in izlenme sayılarına göre ilk sırada

yer almıştı. Şimdi sıra

in sıralamasında! Aynı anda start alan filmleri, ilk 3 gün raporlarına göre en çok izlenenden en az izlenene doğru sıraladık.



5 Şubat'ta vizyona giren 5 yeni filmin sıralamasında, herkesin beklediği gibi Şero rakiplerini tırmaladı! Haftanın birincisi 'Kötü Kedi Şerafettin' olurken, en az izlenen film 'Temel ile Dursun İstanbul'da' oldu. Anlaşılan Türk seyircisi fıkralardan sıkılmış…



İşte sıralamadaki diğer filmler ve izlenme sayıları:





Beyoğlu'nun birebir tasarımını gördüğümüz animasyon filmi, Pixar yapımlarını aratmıyor. Karikatür dünyasından tanıdığımız Şerafettin, sinemaya uyarlanırken de üslubundan zerre taviz vermemiş ve 121 bin 723 seyirci sayısı ile 5 Şubat'ta vizyona giren filmler arasında birinci oldu. Aman diyeyim çocuklarınızı götürmeyin, Şero'nun ağzı fazla bozuk.





Hep Yek


Türkiye'nin nam salmış kabadayılarından birinin oğlu olan Cevat, manken Camilla'ya aşık olur ve serüven kızı kaçırmaya kadar gider… Elbette Cevat kaçırma işini bir başkasına yaptırır, olan da gariban Şahin'imize olur ve hayatının en zor 48 saatini yaşar. Hep Yek 100 bin 754 seyirci sayısı ile ikinci sıraya yerleşirken 1 milyon 190 bin 730 TL'de hasılat toplar.





Ip Man 3


Sinema gündeminde oldukça fazla yer edinen İp Man 3, sıra salonları doldurmaya gelince o kadar da başarılı olamadı. Mike Tyson'la Donnie Yen'in iyi ve kötüyü canlandırdığı film 34 bin 214 seyirci topladı ve aynı gün vizyona giren filmler arasında üçüncü sıraya yerleşti.





Carol


Birçok kadının imreneceği lüks bir hayata sahip olan Carol ve tam tersi durumda, lüks bir mağazada tezgahtarlık yapan Therese'in hayatları kesişir. Birbirine zıt yaşamlarına rağmen aynı karakteristik güce sahip bu iki kadının hikayesi, birçok ödül töreninde adından fazlaca söz ettirse de, Türk seyircisinin ilgisini çekmeyi başaramadı. (Geçen hafta Spotlight'a olanın aynısı…) Film 9 bin 363 seyirci sayısı ile dördüncü sıraya yerleşti.





Temel ile Dursun İstanbul'da


Dursun'un sözlerine kanıp İstanbul'a giden Temel, her şeyin yalan olduğunu biraz geç fark eder ve karısının korkusundan memlekete geri dönmeye de korkar. İstanbul'da fıkra gibi bir macera yaşayan Temel, bin 373 seyirci sayısıyla sıralamanın da sonuncusu olur. Eh, sıkıldık yahu fıkralardan…






Hafta sonunu değerlendirmek isteyenler için bu gün 5 yeni film vizyona girdi. Aşağıdaki haberimizden filmlere göz atabilirsiniz.




#Kötü Kedi Şerafettin
#Hep Yek
#Ip Man 3
#Carol
#Temel ile Dursun İstanbul’da
8 yıl önce