|

İşte Beşiktaş'ın Monaco karşısındaki ilk 11'i

Beşiktaş'ın Monaco maçı ilk 11'i belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında bu akşam Beşiktaş deplasmanda Monaco'ya konuk olacak. Beşiktaş'ın Monaco 11'ini görmek ve maçtan tüm detayları takip etmek için sayfamıza bakabilirsiniz.

Yeni Şafak
20:30 - 17/10/2017 Salı
Güncelleme: 20:43 - 17/10/2017 Salı
Diğer
​İşte Beşiktaş'ın Monaco karşısındaki ilk 11'i
​İşte Beşiktaş'ın Monaco karşısındaki ilk 11'i

Beşiktaş'ın Monaco karşısındaki ilk 11'i belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın, Fransız ekibi Monaco karşısına çıkacak ilk 11 açıklandı.

İşte Beşiktaş'ın Monaco maç 11'i;

Beşiktaş: Fabri, Pepe, Tosic, Caner, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Babel, Talisca, Cenk

Beşiktaş, Fransa’da rekor peşinde

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında yarın deplasmanda Fransız ekibi Monaco ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, Monaco’yu yenmesi halinde puanını 9 yapacak ve Şampiyonlar Ligi tarihindeki en yüksek puanına ulaşacak.

Süper Lig’de son 3 haftada sadece 1 puan toplayarak hayal kırıklığı oluşturan Beşiktaş, yarın Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Monaco ile karşılaşacak. Devler Ligi’nde geride kalan 2 karşılaşmada Porto’yu deplasmanda 3-1, Leipzig’i de sahasında 2-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, topladığı 6 puanla grupta lider konumda bulunuyor. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de farklı performanslar sergileyen Beşiktaş, Fransız ekibini mağlup ederek aynı zamanda kendisine ait bir rekoru da kırmak istiyor. Kara Kartal, yarın akşam Monaco’yu yenmesi halinde puanını 9 yapacak ve Şampiyonlar Ligi’nde kulüp tarihindeki en yüksek puana ulaşacak.

Şampiyonlar Ligi’ne farklı tarife

Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 kaybeden Beşiktaş, bir sonraki hafta ise sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. 8. haftada Ankara’da Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen Şenol Güneş’in takımı son 3 haftadır galibiyet yüzü göremiyor. Kartal, bunun aksine Şampiyonlar Ligi’nde ise farklı bir görüntü çiziyor. Devler Ligi’nde mücadele ettiği G Grubu’nun ilk maçında deplasmanda Porto’yu 3-1 yenerek dikkatleri üzerine çeken siyah-beyazlılar, ikinci karşılaşmada ise evinde Almanların genç ve formda takımı Leipzig’i 2-0 ile geçti. Sezon başında hedefi gruplardan çıkmak olarak belirleyen Beşiktaş, buna ulaşmak için Fransa’da galibiyet arayacak. Siyah-beyazlı takım, aynı zamanda Monaco’yu yenerek lig için de moral depolamak istiyor.

As kadroya dönülüyor

Ligde son oynanan Gençlerbirliği maçında kadroda rotasyona giden Teknik Direktör Şenol Güneş, Monaco maçında ise as kadroya geri dönecek. Ankara’da Querasma ve Babel’i yedek oturtan deneyimli teknik adam, Fransa’da iki futbolcusunu da ilk 11’de sahaya sürecek. Son maça forvette başlayan ve etkisiz bir performans sergileyen Negredo yedek kulübesine geri dönerken, Cenk ise ileri uçta gol arayan isim olacak.

Beşiktaş’ın Monaco maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Fabri - Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Caner - Atiba, Oğuzhan, Querasma, Talisca, Babel - Cenk.

Beşiktaş kendi rekorunu kıracak

Bu zamanda kadar 6 defa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş, bu süreç içinde en fazla 7 puana ulaştı. 1997-1998 sezonunda 6, 2000-2001’de 4, 2003-2004’te 7, 2007-2008’de 6, 2009-2010’da 4, 2016-2017’de 7 puan toplayan Beşiktaş, yarın Monaco’yu yendiği takdirde kulüp tarihinin en yüksek Şampiyonlar Ligi puanına ulaşacak.

Monaco’nun kader maçı

Devler Ligi’nde oynadığı 2 karşılaşmada da galibiyet alamayan Monaco ise Beşiktaş karşılaşmasını kader maçı olarak görüyor. İlk haftada deplasmanda Leipzig ile 1-1 berabere kalan Fransızlar, ikinci karşılaşmada ise evinde Porto’ya 3-0 yenilerek gruptan çıkma şansını zora sokmuştu. ‘Ya tamam ya devam’ demek için siyah-beyazlıların karşısına çıkacak olan Jardim’in takımında bütün planlar galibiyet üstüne kurulu. Monaco, ligde oynadığı son mücadelede Lyon’a 3-2 mağlup olmuştu.

Düdük Mazic’te

Yarın akşam TSİ 21.45’te II. Louis Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek. Mazic’in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak.

#Beşiktaş
#Monaco
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#G Grubu
#ilk 11
6 yıl önce
default-profile-img