|

İşte iPhone 7 tanıtım tarihi! iPhone 7 için geri sayım başladı

Apple iPhone 7'nin tanıtım tarihi belli oldu. Amerikalı teknoloji devi Apple'ın yeni model telefonu iPhone 7'nin tanıtılacağı tarih açıklandı. Bir çok sızıntı ile gündemden düşmeyen isimlerden biri olan Evan Blass, bu kez de iphone 7'nin tanıtım tarihini sızdırdı. İşte o tarih ve detaylar.

Yeni Şafak
17:36 - 23/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:47 - 23/07/2016 Cumartesi
Diğer
iPhone 7 tanıtım tarih
i

açıklandı. Dünya genelinde milyonlarca teknoloji meraklısının beklediği yeni iphone 7 ile ilgili son sızıntıyı sizlerle paylaşıyoruz. Yapmış olduğu sızıntılar ile tanınan Evan Blass, bu kez de iPhone 7'nin tanıtılacağı tarihi duyurdu.Evan Blass'ın iddiasına göre, yeni iPhone 7 12 Eylül 2016'da tanıtılacak. Bir çok kullanıcının yakından takip ettiği iphone 7'nin çıkış tarihi Eylül ayı olarak tahmin ediliyordu ancak bu kez büyük bir iddia ile 12 Eylül'de tanıtılacağı açıklandı. İşte Apple iPhone 7'den son haberler ve merak edilen tüm ayrıntılar.



Apple'ın merakla beklenen yeni amiral gemisi iPhone 7 hakkında bugüne kadar çok sayıda sızıntı bilgi ve fotoğraf paylaştık. Telefonun tasarımı ve teknik özellikleri büyük oranda belli oldu. Çıkış tarihinin de eylül ayı olduğunu biliyorduk fakat tam tarihi kimse kestiremiyordu. Bildiğimiz üzere Apple, iPhone SE dışında tüm telefonlarını eylül ayında tanıttı.







Kaliforniya merkezli teknoloji devi yine bizi yanıltmadı ve iPhone 7'yi eylül ayında tanıtmaya karar verdi. Evan Blass'ın (@evleaks) paylaştığı bilgiye göre, iPhone 7, 7 Plus ve 7 Pro 12 Eylül'de tanıtılacak.







Tabii Evan Blass'ın sızıntı bilgilerinin doğruluk oranı her ne kadar yüksek olsa da, kesin bilgi diyemeyiz. Zira Apple tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Lakin hem Apple'ın bu zamana kadar tanıttığı tarihleri göze aldığımızda, hem de @evleaks'in paylaştığı bilgilerin doğruluk oranına baktığımızda, tanıtımın 12 Eylül'de gerçekleşmesi ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.





Apple iPhone 7'nin tanıtım tarihini sizlerle paylaştık. iPhone 7'den gelecek en güncel bilgileri yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.


#Apple
#iPhone 7
#iphone 7 tanıtım tarihi
#iphone 7 çıkış tarihi
8 yıl önce