|

iPhone 7'nin renkleri ortaya çıktı

Apple'ın 2 ay sonra resmen tanıtacağı iPhone 7'nin renkleri netleşmeye başladı. Bu zamana kadar siyah ve lacivert olmak üzere iki yeni renk ile piyasaya çıkacağı iddia ediliyordu ancak yeni çıkan sızıntı resimler bu iddiaları yalanlayacak nitelikte.

Yeni Şafak
16:00 - 14/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:00 - 14/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak
iPhone 7'de renk ve batarya detayları netleşmeye başladı.
iPhone 7'de renk ve batarya detayları netleşmeye başladı.

Apple'ın yaklaşık 2 ay sonra tanıtacağı iPhone 7 için yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Bildiğimiz gibi geçtiğimiz haftalarda iPhone 7'de yeni renklerin tercih edileceği ve bu doğrultuda uzay grisi renginin artık tercih edilmeyeceği açıklanmıştı.





İddialara göre siyah ve lacivert olmak üzere iki yeni renk tercih edileceği belirtilmişti. Bunun yanında yine Gold ve Rose Gold renk seçeneklerinin de olacağı iddia edilmişti. Fakat yeni çıkan resimler bu iddiaları yalanlıyor. Zira iPhone 7'nin, tıpkı 6s'te olduğu gibi gümüş, uzay grisi, altın ve gül altın renklerinde piyasaya çıkacağının resmi sızdırıldı.





Gördüğümüz üzere fotoğrafta 4 adet iPhone 7 var ve bunların arasında siyah ve lacivert renkleri yok. Bir iddiaya göre siyah ve lacivert renkleri 7s ile gelebilir.



Diğer taraftan iPhone 7'nin de bataryası netleşmeye başladı. Mobil cihazlar hakkında sızıntı bilgiler paylaşan OnLeaks hesabında, iPhone 7'nin 1960 mAh bataryaya sahip olacağı açıklandı. iPhone 6s'in bataryası 1715 mAh'dı. Yani 245 mAh değerinde bir iyileştirme görülüyor.






Tweette de belirtildiği üzere bilgi %100 kesin değil ama olması muhtemel. Lakin gerçek olan bir şey var: Eğer bu bilgi doğruysa iPhone kullanıcıları memnun olmayacaktır. Tabii yeni nesil A10 işlemcisinin ve iOS 10'un batarya performansının nasıl olacağını henüz bilemiyoruz. Fakat rakipleri 3000 mAh bataryaları kullanmayı başlamışken, Apple hala 2000 mAh altında batarya kullanmaya devam ediyor.



#iPhone 7
#Apple
#Renk seçeneği
#Batarya
8 yıl önce