|

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni maaşı belli oldu: Galatasaray'da en çok kazanan isim oldu

Son şampiyon Galatasaray’ın formasını 3 yıldır terleten golcu oyuncu Kerem Aktürkoğlu’nun yeni maaşı açıklandı. Galatasaray’ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan milli oyuncuya yönetimden rekor bir zam geldi. Mauro Icardi'den sonra 9 gol ve 11 asistle takımın en skorer ismi olan Kerem Aktürkoğlu’nun ne kadar kazanacağı ise futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Peki Kerem Aktürkoğlu kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda forma giydi? Kerem Aktürkoğlu maaşı ne kadar? İşte soruların yanıtları.

11:39 - 20/06/2023 Salı
Güncelleme: 11:42 - 20/06/2023 Salı
Yeni Şafak
Kerem Aktürkoğlu kimdir, kaç yaşında? Galatasaray’dan ne kadar kazanıyor?
Kerem Aktürkoğlu kimdir, kaç yaşında? Galatasaray’dan ne kadar kazanıyor?

Bu sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Kerem Aktürkoğlu, performansının karşılığını aldı. Takım kaptanlığına kadar yükselen ve sezonu 9 gol ve 11 asistlik katkıyla tamamlayan genç yıldızın sözleşmesinde önemli iyileştirme yapıldı. Peki Kerem Aktürkoğlu Galatasaray’dan ne kadar kazanacak? İşte detaylar.

KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMLAR FORMA GİYDİ?

21 Ekim 1998 tarihinde Kocaeli'de dünyaya gelen Kerem Aktürkoğlu, futbola Gölcükspor altyapısında başladı. Hisareyn ve Başakşehir altyapılarında da forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, BB Bodrumspor ve Karacabey Belediye Spor takımlarında top koşturmasının ardından sezon başında TFF 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor'a transfer oldu. 24 Erzincanspor formasıyla 34 maça çıkan genç futbolcu 20 gol 1 asist üretti. Galatasaray'a transfer olan Kerem, gösterdiği performans ile milli takıma kadar yükselirken, Dünya Kupası Elemeleri'nde takıma büyük katkı sağladı.

KEREM AKTÜRKOĞLU YENİ MAAŞI NE KADAR? GALATASARAY’DAN NE KADAR KAZANACAK?

Kerem'in yıllık maaşı 3 katına çıkartıldı. Yapılan iyileştirme sonrasında milli futbolcunun 9 milyon TL'lik yıllık ücreti 27 milyon TL'ye yükseldi Kerem'in kontratı tadil işlemi sonrasında performansa bağlı bonuslarla desteklendi. 24 yaşındaki futbolcu; çıkacağı 15,25 ve 35. maçlardan sonra 1'er milyon TL kazanacak. Kerem 15 gol katkısı vermesi halinde 2 milyon TL daha kazanacak. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi için de bonuslar eklendi.

GALATASARAY’DAN EN ÇOK KAZANAN İSİM OLDU

Kerem Aktürkoğlu, sözleşme tadilinden sonran sarı-kırmızılı kulüpte en çok kazanan yerli oyuncu oldu. Genç futbolcudan önce en çok kazanan yerli isim yıllık 17 milyon TL'lik kazancıyla Abdülkerim'di.



#Kerem Aktürkoğlu
#Galatasaray
#transfer haberleri
1 yıl önce