|

Beşiktaşlı Oğuzhan Aydoğan için dikkat çeken yorum

Beşiktaş'ın devre arasında kiraya vermeyi planladığı Oğuzhan Aydoğan için Galatasaray'ın eski scout şefi Mahmut Alpaslan konuştu. Alpaslan, Oğuzhan'ın çok önemli bir futbolcu olduğunu ve genç futbolcunun Dortmund'a transferini Klopp'un bizzat yaptığını açıkladı.

Yeni Şafak
17:03 - 11/11/2016 Cuma
Güncelleme: 17:30 - 11/11/2016 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş sezon başında Borussia Dortmund'dan Oğuzhan Aydoğan'ı bedelsiz oalrak renklerine bağlamıştı.
Beşiktaş sezon başında Borussia Dortmund'dan Oğuzhan Aydoğan'ı bedelsiz oalrak renklerine bağlamıştı.

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın bizzat yaptığı transferlerden olan Oğuzhan Aydoğan, A Takım'da şans bulamıyor. U21 takımıyla maçlara çıkan futbolcunun devre arasında takımdan ayrılacağı konuşulurken Galatasaray'ın eski scout şefi Mahmut Alpaslan konuyla ilgili yorumlarda bulundu.



Skorer'e konuşan Alpaslan Oğuzhan Aydoğan için şu ifadeleri kullandı;



  • "Oğuzhan Özyakup çok enterasan bir oyuncu. 2011'de seyrettiğimde Van Basten'ı andıran bir tarzı vardı. Oğuzhan'ın Beşiktaş'a gelmesi Türk futbolunun bir kazancıdır. Geleceği çok parlak aynı zamanda Milli Takım için de önemli bir futbolcu olabilir. Şunu da belirtmek lazım Jurgen Klopp, Oğuzhan Aydoğan'ı bizzat Borussia Dortmund'a transfer eden kişiydi. Yanılmıyorsam 14 yaşında olması lazım. Çok yetenekli çok özel bir futbolcu. Beşiktaş çok iyi bir transfer yaptı. Zannetmesinler ki Dortmund iyi bir futbolcuyu gönderdi. Oğuzhan bu transferi kendi istedi. Beşiktaş 1.5 sene izledi Oğuzhan'ı"









#Beşiktaş
#Oğuzhan Aydoğan
#Süper Lig
7 yıl önce