|

Eskişehirspor Erkan Zengin ile anlaştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, şampiyonluk hedefinden vazgeçmeyeceklerini söyledi. Ünal, yıldız futbolcu Erkan Zengin ile de anlaştıklarını açıkladı.

Yeni Şafak
17:15 - 15/07/2016 Cuma
Güncelleme: 17:27 - 15/07/2016 Cuma
AA
Erkan Zengin Eskişehirspor'dan Trabzonspor'a transfer olmuştu. Tecrübeli oyuncu eski takımına dönmeye hazırlanıyor.
Erkan Zengin Eskişehirspor'dan Trabzonspor'a transfer olmuştu. Tecrübeli oyuncu eski takımına dönmeye hazırlanıyor.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.



Süper Lig'e yeniden yükselmek hedefiyle sezona başlayan Es-Es'te başkan Ünal, Erkan Zengin ile anlaştıklarını söyleyerek şöyle konuştu.



  • 'Eskişehirspor ile Erkan Zengin arasındaki bütün pürüzler giderildi. Sözleşmesi hazırdır ve el sıkışıldı. 3 yıl boyunca Eskişehirspor'da o formayı giyecektir. Ancak Trabzonspor'un başkanı ve yöneticileriyle yaklaşık 20 gündür istişare halindeyiz. İnşallah pazartesi ya da salı günü bonservisini kulübümüze alacağız. Pazarlık süreci devam ediyor.'




Eskişehirspor'un zor günler geçirerek PTT 1. Lig'e düştüğünü hatırlatan Ünal, şunları söyledi:



  • "Ciddi ekonomik sıkıntılar ortaya çıktı. Her şeye rağmen hedefimiz şampiyonluk. Hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Herkesin Eskişehirspor'a destek vermesi lazım. Bu takım, bu sene inşallah şampiyon olacak. Gerekli transferleri yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın katılacağı törenle yeni stadımızın açılışını yapmak istiyoruz. O statta şampiyon olup, 7 gün 7 gece kutlama istiyoruz."



Boffin'den transfer açıklaması


#Eskişehirspor
#Futbol
#PTT 1. Lig
#Erkan Zengin
8 yıl önce