|

Fatih Terim'den milli takım kadrosunda büyük sürpriz

A Milli Takım'ın Kosova maçı kadrosu belli oldu. Arda Turan, Selçuk İnan, Burak Yılmaz yeniden kadroya alınırken Yalçın Ayhan da ilk kez çağrıldı. Öte yandan Kosova maçında cezalı durumda olan Emre Mor, Terim tarafından listeye alınmadı.

Yeni Şafak
19:31 - 5/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 20:36 - 5/11/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova ile oynanan maç öncesinde milli takım kadrosunu açıkladı.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova ile oynanan maç öncesinde milli takım kadrosunu açıkladı.

A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Kosova ile oynayacağı grup maçının kadrosu açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'dan bu yana kadroya davet etmediği Arda Turan, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Selçuk İnan'a da davet gönderdi.



Fatih Terim, ayrıca EURO 2016 geniş kadrosuna bile dahil etmediği ve bu nedenle tepki gördüğü Yalçın Ayhan'a da davette bulundu. Yalçın'ın yanı sıra yine Başakşehir'in genç yıldızı Cengiz Ünder ve golcüsü Mehmet Batdal'ı da 28 kişilik kadroya dahil etti.



  • Milli Takım kadrosunda dikkat çeken detaylar

Gökhan Töre ile geçmiş yıllarda milli takım kampında yaşadığı gerginlik sonrası ilk kez Ukrayna ve İzlanda maçlarında davet alan Ömer Toprak bu kez de Kosova maçının kadrosunda yer bulmayı başardı. West Ham'da kötü bir sezon geçiren Gökhan Töre ise yine kadroya giremedi.




İşte Terim'in açıkladığı kadro;


















#Milli Takım
#Fatih Terim
#Arda Turan
8 yıl önce