|

Fenerbahçe'den MBark Boussoufa girişimi

Transferde hızlı davranmak ve maddi açıdan tutarlı olmak zorunda kalan Fenerbahçe, MBark Boussoufa konusunda sürpriz bir girişimde bulundu.

Yeni Şafak
09:46 - 28/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 10:04 - 28/05/2016 Cumartesi
Diğer
Faslı oyuncu Boussoufa'nın sözleşmesi sona erdi.
Faslı oyuncu Boussoufa'nın sözleşmesi sona erdi.

Lig şampiyonluğunu Beşiktaş'a, kupayı da Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe transferde titiz davranıyor.



UEFA Finansal Fair Play ile yaptığı anlaşma doğrultusunda gelecek sezon yapılanmasında maddi açıdan dikkatli olması gereken sarı lacivertliler, yeni sezon öncesinde yapılacak olan transferlerde ince eleyip sık dokuyor.



Kanarya, Galatasaray ve Trabzonspor uyguladığı plan gibi önceliği bonservisi elinde olan futbolculara verdi. Bu isimlerden birisi de Mbark Boussoufa.





Milliyet'in haberine göre sarı lacivertli kulübün, Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan 31 yaşındaki yıldız için temasa geçtiği iddia edildi. Geçen sezon Belçika'da Gent'te kiralık oynayan orta saha oyuncusu Boussoufa'nın kulüp aradığı ifade edildi.



2010 - 2014 yılları arasında Anzhi'de forma giyen Hollanda doğumlu Faslı oyuncu; Roberto Carlos,Samuel Eto'o gibi isimlerle birlikte oynamıştı. Getçtiğimiz sezonu Belçika ekibi Gent'te tamamlayan MBark Boussoufa 11 maçta forma giyip 2 gol kaydetti.




Sneijder için şok iddia Visca'da sona doğru



#Fenerbahçe
#MBark Boussoufa
8 yıl önce