|

Galatasaray, Deniz Kadah'la görüşmelere başladı

Yeni sezon kadrosunu şimdiden oluşturmaya çalışan Galatasaray, Emre Güral ve Erkan Zengin’den sonra gözünü Rize’nin golcüsü Deniz Kadah’a çevirdi. Sarı kırmızılıların 30 yaşındaki golcüyle görüşmelere başladığı ve önümüzdeki günlerde resmi imzaların atılacağı öne sürüldü.

Yeni Şafak
15:59 - 3/05/2016 Salı
Güncelleme: 14:06 - 3/05/2016 Salı
Diğer
Galatasaray
Galatasaray

Kadrosuna alternatif bir golcü katmak isteyen Galatasaray, yeni sezon planlaması doğrultusunda şimdiden harekete geçmiş durumda.



Yurtiçi piyasasını araştıran Galatasaray, potansiyel isimlerle temasları kurmaya başladı. Bu doğrultuda ilk olarak Emre Güral ve Erkan Zengin'i gündemine alan sarı kırmızılılar, bu kez rotayı Rize'ye çevirdi.



Bu sezon 30 lig maçında 10 gol atmayı başaran Deniz Kadah'la ilgilenen Galatasaray yönetimi, sezon sonunda kontratı bitecek olan 30 yaşındaki santrforu kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Maddi olarak Galatasaray'ın planlarına uyarsa, Deniz Kadah transferinin resmiyete dökülmesi bekleniyor.



Deniz Kadah önceki günlerde yaptığı açıklamada, 'İstanbul kulüplerinden teklif alırsam bunu düşünüp, değerlendirebilirim, diye konuşmuştu.










#Galatasaray
#Deniz Kadah
#Çaykur Rizespor
8 yıl önce