|

Galatasaray'ın yeni forveti: Sinan Gümüş

Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'in Umut Bulut'u Danimarka'daki kampa götürmemesinin ardından takımda forvette kimin oynayacağı merak konusu oldu. Hollandalı teknik adam, Danimarka'da oynanacak hazırlık maçlarında bu bölgede Sinan Gümüş'e şans verecek.

Yeni Şafak
17:18 - 24/07/2016 Pazar
Güncelleme: 14:42 - 24/07/2016 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray'da çoğunlukla sağ kanatta forma giyen Sinan Gümüş, Riekerink'in isteği sonrasında Danimarka kampında forvet hattında mücadele edecek.
Galatasaray'da çoğunlukla sağ kanatta forma giyen Sinan Gümüş, Riekerink'in isteği sonrasında Danimarka kampında forvet hattında mücadele edecek.

Galatasaray'da Umut Bulut'un Danimarka kadrosuna dahil edilmesinin ardından sarı kırmızılıların forvet bölgesinde kimin oynayacağı merak konusu oldu.



Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink, Umut'un kadro dışı kalmasının ardından forvet hattında da elindeki alternatifleri değerlendirecek. Tecrübeli teknik adamın Danimarka kampında Sinan Gümüş'ü bu bölge için birinci alternatif olarak düşündüğü genç futbolcu Berk İsmail Ünsal'ı da yedek forvet olarak kullanacağı aktarıldı. Riekerink, Podolski kampa katıldığı zaman ise geçen sezonun son zamanlarında olduğu gibi Alman futbolcuyu forvette oynatmayı planlıyor.



Takıma yeni bir forvet alınana kadar tercihlerini bu şekilde yapacak olan Riekerink'in Danimarka kampından sonra da bazı oyuncularla yollarını ayırabileceği ifade edildi.



  • Sinan Gümüş, Galatasaray formasıyla geçen sezon çıktığı 26 resmi maçta 11 gol attı. 22 yaşındaki futbolcu 4 de asist yapma başarısı göstermişti.








#Galatasaray
#Sinan Gümüş
#Umut Bulut
#Riekerink
8 yıl önce