|

Leicester yeni golcüsünü buldu

Premier Lig'de şampiyon olarak büyük bir tarihi başarıya imza atan Leicester'da gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Düşük bütçeyle mutlu sona ulaşan Leicester, yine düşük bütçeli bir yıldıza imza attırıyor.

Yeni Şafak
13:06 - 5/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:41 - 5/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Lapadula, Leicester forması giymeye hazırlanıyor.
Lapadula, Leicester forması giymeye hazırlanıyor.

İngiltere Premier Lig'de dev bütçeli takımların arasından sıyrılarak mütevazı bütçesiyle şampiyonluğa ulaşan Leicester City, bu stratejisinden ödün vermiyor.



Luis Hernandez'i bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katan Tilkiler, yeni bir golcüyü kadrosuna katmaya hazırlanıyor.



İtalya Serie B'de mücadele eden Pescara'nın başkanı Daniele Sebastiani, Tutto Mercato'ya yaptığı açıklamayla sürpriz bir transferi müjdeledi.



Claudio Ranieri'nin, Pescara'nın Perulu golcüsü Gianluca Lapadula'yı kadrosuna katmak istediğini açıkladı.



Tutto Mercato'nun haberine göre Leicester City menajeri Claudio Ranieri ile Pescara Başkanı Daniele Sebastiani arasındaki konuşmayı Sebastiani şöyle açıkladı.



  • 'Leicester'in hocası Ranieri'den bir süre önce bir telefon geldi. Ranieri, Lapadula ile ilgili beni aradı. O dönemde Leicester henüz şampiyonluğunu ilan etmemişti.'
  • 'Futbol ile ilgili bir konuşma yaptık. Ranieri, bana bizim golcümüzü istediğini söyledi ve Lapadula ile ilgili konuştuk. Resmi bir görüşme değildi sadece ilgilendiğini söyledi ve fikrimi sordu'

Kadrosunda Mahrez, Vardy gibi düşük bütçeli yıldızları bulunduran ve bu isimlerle şampiyonluğa ulaşan Leicester, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasına rağmen bu politikadan vazgeçecek gibi görünmüyor.

Piyasa değeri 50 bin Euro olan Gianluca Lapadula, Serie B'de 37 maçta 23 gol attı. Perulu golcü geçtiğimiz sezon Teramo formasıyla ligde 38 maçta 21 gol atarak başarılı bir performans sergiledi.

Jamie Vardy'e Premier Lig'in devlerinden gelen teklifler sonrasında bu yıldızı elden çıkarmayı düşünen Leicester, Vardy'nin yerini çok daha düşük maliyetli bir golcüyle doldurmayı planlıyor.





#Leicester City
#Premier Lig
#Claudio Ranieri
8 yıl önce